0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » TEAM VAN DE WEEK

TEAM VAN DE WEEK

Door Kees van der Wilk | 16 maart 2016 | Nieuws

Inmiddels heeft onze hoofdmacht in 2016 alweer drie thuiswedstrijden gespeeld. Dit betekent dat wij ook al drie keer een “Team van de week” hebben gehad. En ondanks het feit dat de drie thuiswedstijden, het positieve doelsaldo ten spijt, slechts drie punten opleverden, hebben de E pupillen een onvergetelijke middag gehad. Het eerste “Team van de week” was de E1. Zij mochten op 6 februari jl. het spits afbijten in de wedstrijd tegen Kagia. Het tweede “Team van de week” was de E3, zij waren op 20 februari jl. aan de beurt in de wedstrijd tegen BSC ’68. En afgelopen zaterdag, 12 maart jl., was het de beurt aan de E2 in de wedstrijd tegen Floreant. Vanuit de vele positieve reacties en blijde gezichten kunnen wij concluderen dat de keuze om af te stappen van de “Pupil van de week” en te gaan starten met het “Team van de week”, positief is.

Er is uitvoerig gebruik gemaakt van de mogelijkheid om vragen te stellen aan de (reserve) spelers en trainer van het eerste. Voor de wedstrijden vond er een intensieve warming up plaats, afgesloten met een, soms pittig, wedstrijdje tussen de reserves van het eerste en het “Team van de week”. En ook als ballenjongen/meisje hebben de teams hun plicht gedaan.

Maar ook het competitie element bleek een succes. Mooi om te zien dat er vele ouders/opa’s/oma’s/broertjes/zusjes/overige familieleden en “penalty liefhebbers” aanwezig waren in de rust van de wedstrijden om getuige te zijn van de competitie/voorronde om de “Rabobank Penalty Trofee”. De uiteindelijke strijd om de winnaar van de “Rabobank Penalty Trofee” wordt (waarschijnlijk) gestreden na de wedstrijd van het eerste team van Rohda ’76 op 7 mei a.s., nadere informatie volgt nog. Na een aantal zenuwslopende sessies zijn de volgende spelers (twee per team) door naar de finale:

– Daan Kwinkelenberg en Guus Plomp van de E1;

– Kevin Straver en Danny van der Vis van de E3;

– Justin Stigter en Aron Drost van de E2.

Voor de resterende thuiswedstrijden zullen de overige E-teams (E4 op 9 april, E5 op 30 april en E6 op 7 mei) aan de beurt zijn. Wij verwachten dan ook bij deze drie wedstrijden dat de hulp en de betrokkenheid van velen ertoe bij zullen dragen dat het ook voor de pupillen van deze teams een onvergetelijke middag zal worden.

De 3 J’s


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie