0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Alphense Boys F4 – Rohda’76 F1

Alphense Boys F4 – Rohda’76 F1

Door Kees van der Wilk | 15 april 2016 | Wedstrijdverslagen

Met het eind in zicht

Het einde van het seizoen nadert – de doordeweekse inhaalwedstrijden komen in zicht. Zo ook voor de F1. Maar afgelopen zaterdag was er eerst de thuiswedstrijd tegen Kamerik. Het was al de derde keer dit seizoen dat tegen dit team gespeeld werd. Een keer voor de beker, en nu de tweede wedstrijd in de competitiepoule. Het zijn steeds prima wedstrijden, maar toch komen we net een klein stukje te kort om de wedstrijd naar ons toe te trekken. Twee keer eerder net verloren… De jongens en meiden van de F1 willen toch eigenlijk echt wel een keer winnen en doen hun uiterste best om de punten in huis te houden. Helaas lukt dat ook deze keer niet. 1-3 was de einduitslag.

Dan de doordeweekse inhaalwedstrijd, op donderdag. Uit tegen Alphense Boys, die goed bovenaan in de competitie meedraaien. Het is mooi weer, en we hebben er zin in! Dat geldt overigens ook voor de tegenstanders, die gaan er in volle vaart in. Met als resultaat direct in het begin van de wedstrijd de 1-0 en ook de 2-0 voor de Boys. Rohda laat zich niet kennen en blijft voetballen. Jassim scoort het eerste tegendoelpunt: 2-1. Vlak voor rust wordt Rohda nog even lekker gedold vlak voor het doel, wat erin resulteert dat gelegenheidskeeper Pim nog een keer gepasseerd wordt: 3-1 is de stand voordat we aan de limonade beginnen.

Na de rust scoort Alphense Boys 4-1. Rohda blijft ondanks die achterstand flink aandringen. Keeper van de tweede helft, Tom, coacht het team ondertussen en zet de verdediging op de goede plaats. Luca deK geeft maar niet op en blijft volhouden om het de nummer 10 van de tegenstander moeilijk te maken. Pim krijgt een prachtkans maar schiet helaas net over…. Helaas is het toch weer Alphense Boys die het volgende doelpunt maakt: 5-1. Maar Rohda geeft niet op. Met nog maar een korte tijd te gaan blijven de blauwhemden aandringen. En dan wel met resultaat: Na gefrommel in het doelgebied van Alphense Boys maakt Yassir het die verdediging erg moeilijk, waardoor ze een eigen doelpunt maken: 5-2. Niet veel later scoort Jassim de 5-3. Voor Rohda mag de wedstrijd nog wel even doorgaan, maar helaas fluit de scheidsrechter de wedstrijd af. Net nu we zo lekker op gang kwamen….. Wel een verloren wedstrijd, maar geen verloren tijd: het was een leuke wedstrijd, waarin de jongens en meiden van de F1 hebben laten zien dat ze uit het goede hout gesneden zijn: Ze geven noooooooit op!

Annemiek vd Meer


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Activiteit

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie