0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » NSV MC1- Rohda76 MC1

NSV MC1- Rohda76 MC1

Door Kees van der Wilk | 24 april 2016 | Wedstrijdverslagen

Wederom wilde we bij NSV de punten ook weer meenemen, alvorens we konden starten begonnen we met een pasjes controle. En weer klopte dit toch echt, na het fluit signiaal  moesten de kampioenen nog even wakker worden in hun kampioens shirt spelende. We kregen 1 x tegen aanval en we stonden direct met 1 – 0 achter, dit was nieuw voor ons. Zo ook de manier van fluiten van de scheidsrechter was vreemd. Er mocht weinig en alles werd afgefloten, vreemd. Gelukkig gingen we dan toch voetballen en gaf Jasmijn een assist op Kim die de gelijkmaker noteerde. 1 – 1. En dit werd nog een keer herhaald assist van Jasmijn op Kim en de 1 – 2 stond. We stonden beter in het veld en de bal  lieten we goed rollen. Hier kwam ook een assist van Kim op Naomi en scoorde heel mooi de 1 – 3. Tevens eindstand. Meiden nog 1 wedstrijd te gaan en die willen we ook winnend afsluiten thuis bij Rohda.

 


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Activiteit

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie