Home » Rohda’76 grijpt strohalm

Rohda’76 grijpt strohalm

Door Kees van der Wilk | 3 april 2016 | Nieuws

In de strijd tegen rechtstreekse degradatie uit de derde klasse deed Rohda’76 goede zaken. De uitbeurt bij Koudekerk – de nummer twee van de ranglijst – leverde drie kostbare punten op: 2-3. Daar zag het aanvankelijk niet naar uit. Bij rust leidde de thuisclub met 1-0. En toen in de tweede helft Koudekerk ook nog eens een penalty mocht verzilveren – toegekend door de Bodegraafse arbiter René Sinke – leek een nederlaag onafwendbaar. Maar dat pakte anders uit. De mannen van coach Boris van Es rechtten hun rug en knokten zich terug. Joël Branger bracht met twee treffers de stand in evenwicht, 2-2. Net voor het laatste fluitsignaal zorgde Marius Reijsbergen voor een vreugde-explosie in het Rohda-kamp door de 2-3 binnen te tikken.

Komende zaterdag ontvangt Rohda’76 ‘buur’ WDS. De Driebruggenaren doen het goed met een positie in de middenmoot en een hoge klassering in de derde periode. De wedstrijd op De Broekvelden begint om 14.30 uur.

Marius Reijsbergen tikt de 2-3 binnen