0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda76 MC1 – Blijdorp MC1

Rohda76 MC1 – Blijdorp MC1

Door Kees van der Wilk | 10 april 2016 | Wedstrijdverslagen

Het was een hele mooi zaterdag 9 april met een mogelijk kampioenschap in het vooruit zicht. Maar er moest wel gewonnen worden.

Ik kreeg het idee een beetje dat er toch een aantal meiden zenuwachtig waren en er al de hele week mee bezig waren, of er over hadden gedroomd.

Suzanne scoorde zelfs in haar droom en lag een aantal nachten wakker, nergens voor nodig toch?. Maar goed er moest gevoetbald worden en wel thuis op het hoofdveld, aan publiek niet te klagen het zat goed vol op en naast de tribune, fantastisch hoor. Na het eerste fluit signaal moesten we aan de bak. De spanningen waren weg en de focus lag op het druk zetten bij de tegenstander, en dat lukte goed. iedereen stond goed en deed zijn taak. We waren merendeel op hun helft en direct gevaarlijk. Anouk moest toch even flink aan de bak en twijfelde niet en ging er vol in en had de bal bij een aanval die goed gestopt werd, goed hoor. Naomi was aan de bal en zag Jasmijn vrij staan buiten de 16 mtr, Jasmijn twijfelde niet had ruimte en tijd om te schieten en schoot het 1e doelpunt heel mooi binnen, nu waren de spanningen die er nog waren helemaal weg en gingen we goed door kans op kans en Jasmijn speelde Jamie in de voeten in de 16 mtr aan en Jamie schoot de 2 – 0 binnen, dit was de rust stand. In de kleedkamer was iedereen in een feest stemming en de champagne (kinder) flessen konden al bijna open, maar we moesten wel goed door zetten. De 2e helft gingen we goed van start, achterin stond alles goed met nog steeds de nul op het bord. Naomi stelde Kim in de gelegenheid en de 3 – 0 stond iedereen werd gek en de muziek ging flink aan. Dit was een flinke dreun voor de tegenstander en de muziek kon alweer aan want Naomi gaf weer een bal op Kim en het was 4 – 0 dit kon niet meer fout gaan. Helaas kreeg Kim bij een overtreding een gele kaart, dit was terecht, bij de tegenstander was er veel commentaar op de scheids en bij de gele kaart is de tegenstander van het veld gelopen en kwamen niet meer terug, wij hebben het kampioenschap gevierd met een 4 -0 voorsprong en evt de wedstrijd nog uit spelen wat de resterende tijd betreft kunnen we dit niet meer weggeven. Meiden geweldig gedaan een hele mooi prestatie in de 1e klas kampioen worden. We gaan dit nog verder vieren met zijn allen, hier zal eerst nog een moeder – dochter wedstrijd aan vooraf gaan, maar dat horen jullie nog. Voor nu Gefeliciteerd kampioenen.

Foto’s van deze wedstrijd deel 1

Foto’s van deze wedstrijd deel 2

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie