0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 sprokkelt puntje

Rohda’76 sprokkelt puntje

Door Kees van der Wilk | 24 april 2016 | Wedstrijdverslagen

Aan een doelpuntrijk duel met DWO hield Rohda’76 uiteindelijk één punt over: 4-4. Een terechte uitslag, meende coach Boris van Es na afloop. Hij zag zijn ploeg twee keer de leiding nemen. Eerst met de 0-1 door Joël Branger. Na de gelijkmaker van de Zoetermeerders hielp Stephan Wahl zijn ploeg opnieuw aan voorsprong, 1-2. Dat deed de verdediger vanaf de kalkvlek op elf meter. De thuisclub had een passend antwoord klaar door net voor en na de rust te scoren, 3-2. Daarna eiste Chris Nap een hoofdrol op. De aanvaller neutraliseerde de achterstand (3-3) en nadat DWO wederom de leiding had genomen, schilderde Nap de 4-4 eindstand op het scorebord.

Voor Rohda’76 resteren er nog drie competitiewedstrijden. Daarin moet het proberen rechtstreekse degradatie uit de derde klas zien te ontlopen. Aanstaande zaterdag komt ‘buur’ Zwammerdam naar sportpark De Broekvelden. De streekderby begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Aanvaller Chris Nap was goed voor twee doelpunten.

Foto Kees van der Wilk

Foto’s van deze wedstrijd


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie