Home » Verslagen MC1

Verslagen MC1

Door Kees van der Wilk | 3 april 2016 | Wedstrijdverslagen

Zaterdag 2 april 2016. BVCB MC1-Rohda76 MC1  uitslag: 0 – 5.
Gezien het vroege tijdstip was iedereen weer keurig op tijd en hadden we er allemaal zin in. Dat was ook nodig bij winst is het kampioenschap heel dichtbij.

Na een lange wandeling naar het veld konden we dan starten. We begonnen goed en fel en bij de 1e aanval was het Naomi die de 0-1 maakte. Veel ging over de rechterzijde. Door een assist van Esma op Naomi was de 0-2 ook snel voor elkaar. We speelden goed en gedreven met elkaar, bleven goed tikken en de tegenstander kwam niet echt op onze helft, achterin stond het ook goed dus. Jamie kwam aan de bal en bleef goed kijken en gaf een mooie assist op Naomi die een echt 100% hatrick maakte 0-3. Dit was blijkbaar niet genoeg want de 0-4 werd ook door Naomi gemaakt op aangeven van Jasmijn.

Uiteindelijk kreeg Jamie de bal voor de voeten  en schoot de 0-5 tegen het net tevens eindstand. Meiden goed gedaan nu naar 9 april en winnen en dan kampioen worden.

Zaterdag 19 maart 2016. Rohda76 MC1 – BVCB MC1  uitslag 8 – 0.
Met een onbekende tegenstander wisten we niet wat we konden verwachten met deze thuis wedstrijd.

Na het fluit signiaal kregen we direct een schot op doel en Anouk was gelijk scherp, dit kon wat worden.

Maar daardoor waren we allemaal scherp en scoorden we heel snel de 1-0 door Jamie. De 2-0 kwam van Jasmijn en we bleven goed druk zetten en goed overspelen met elkaar. De 3-0 kwam door een assist van Manisha op Kim, en het ging maar door. 4-0 Kim door een corner van Jamie. De 5-0 kwam via een hele mooie en lange actie van Jasmijn en Kim kon daardoor scoren. De 6-0 werd ook door kim gemaakt en assist door Jasmijn. Achterin stond het goed bij ons en daar werd goed de bal onderschept en weer doorgegeven naar voren. De 1e helft was nog steeds niet ten einde. En Jasmijn maakte de 7-0 door een assist van Suzanne. De 2e helft gingen we met frisse moed verder maar scoren was moeilijker. De tegenstander kwam een paar keer tot aanvallen toe, hun spits was een heel slim en bal vast meisje, maar ze moest het allemaal alleen doen. Jasmijn scoorde uiteindelijk door een assist van Christel de 8-0 tevens eindstand. We hebben prima gevoetbald en met zijn allen als team gepresteerd, prima meiden zo door blijven gaan.

Zaterdag 12 maart 2016. Blijdorp MC1 – Rohda76 MC1 uitslag 2 – 2.
Het was een vroeg tijdstip om te spelen en helemaal om te verzamelen, maar iedereen was keurig op tijd! Bij deze onbekende tegenstander wisten we niet wat we konden verwachten, we moesten dus direct vol aan de bak om alle twijfel weg te nemen. Na de aftrap gingen we als een speer , binnen 1 min hadden we op een 0 – 3 voorsprong kunnen staan, maar helaas het geluk zat niet mee.de tegenstander had weinig te vertellen maar die ene aanval werd goed gestopt door Anouk maar de oplettende aanvaller tikte de 1 – 0 binnen. We bleven knokken en kansen creeren en Naomi nam de bal op haar schoen en schoot over de keeper 1-1.

In de 2e helft gingen we er direct weer erop boven maar de tegenstander kwam met weer maar 1 aanval en we stonden 2 – 1 achter. Het afmaken zat gewoon niet mee, we waren beter maar hij wilde er gewoon niet in, Door een assist van Naomi vanaf rechts kon Jasmijn uiteindelijk de 2-2 maken en er waren kansen om hier gewoon met 3 punten weg te gaan maar we bleven steken op gelijkspel. Prima gestreden meiden blijven knokken met zijn allen.

Zaterdag 5 maart 2016. Rohda76 MC1 – NSV MC1 uitslag: 3 – 0
We waren vooraf bezig met hoeveel doelpunten we gingen maken tegen NSV, en niet met de wedstrijd hoe we die moesten spelen. Ondanks dat had iedereen er veel zin in, we konden elkaar moeilijk vinden met de bal. Dat is vaak de zo de laatste tijd en dat is jammer. Maar gelukkig waren er wel momenten dat het wel lukte om elkaar de bal toe te spelen, Jamie gaf een mooie assist op Jasmijn en het stond  1- 0. Esther viel ook nog in en dat ging goed, zo goed zelfs dat ze de 2e helft helemaal speelde. De 2-0 kwam via Naomi naar uiteindelijk Kim die het afmaakte. Het lukte bij vlagen om toch een beetje te voetballen en uit een corner door Jamie genomen kwam Esma tot scoren en de 3 – 0 tevens eindstand stond. Anouk had niet veel te doen maar is altijd scherp dus blijven opletten maar