0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zaterdag 23 april: De cijfers en foto’s

Zaterdag 23 april: De cijfers en foto’s

Door Kees van der Wilk | 25 april 2016 | Nieuws

Op deze zaterdag werden er in totaal 28 wedstrijden gespeeld. Daarvan werden er 12 van gewonnen, 14 keer werd er verloren en er waren twee gelijken spelen. Het wordt wat eentonig maar het doelsaldo was weer negatief, we maakten 78 doelpunten en we kregen er 95 tegen.

In een wedstrijd die voor het neutrale publiek zeer aantrekkelijk was, maar voor de diehard supporters zeer spannend was behaalde ons vlaggenschip een punt in Zoetermeer bij de plaatselijke DWO. Deze zeer spectaculaire  wedstrijd eindigde in een mooie 4-4.  Zaterdag as speelt het eerste elftal thuis tegen Zwammerdam.

Coach S.N. kon helaas het derde elftal naar de tweede overwinning helpen, er werd met 3-0 verloren van Jodan Boys 6. Rohda’76 5 won met oa vijf doelpunten van Wim vd Neut met 7-4 van Sportlust.

Rohda’76 A1 zakt jammer genoeg na de 3-0 nederlaag tegen Kamerik A1 naar de onderste regionen. Het was een uitstekende dag voor Rohda’76 B1, zelf won het met 4-2 van CVC Reeuwijk B1 en op dat moment medekoploper Be Fair verloor zijn wedstrijd. Met nog twee wedstrijden te gaan heeft de B1 een voorsprong op Be Fair B1 en DONK B1.

Rohda’76 C1 die lang om de eerste plaats meedeed, staan nu jammer genoeg in de middenmoot na de 7-2 nederlaag tegen kampioen Schoonhoven C2.

Voor Rohda’76 E3 zit er nog een mooie positie in, zaterdag werd er met 4-2 gewonnen van Moordrecht E3. Dat worden nog een paar mooie wedstrijden voor de mannen.

Dit was het weer voor deze zaterdag , tot volgende week,
Met vriendelijke groet,
Kees van der Wilk

Foto’s van deze zaterdag  Klik hier >>>

Om alle standen te bekijken  Klik hier >>>


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie