Home » Doek valt voor Rohda’76

Doek valt voor Rohda’76

Door Kees van der Wilk | 8 mei 2016 | Wedstrijdverslagen

Rohda’76 heeft het niet kunnen bolwerken in de derde klas. De blauwwitten verloren thuis met 2-4 van CVC Reeuwijk. Door dit resultaat degradeert Rohda’76 naar de vierde klas.

Om nog enige kans op prolongatie van het derdeklasserschap te houden, volstond alleen een overwinning op de Reeuwijkers. Daar kwam het niet van. De gasten waren beter en namen terecht een 0-2 voorsprong. Net voor rust verkleinde Chris Nap de marge. De spits wist een diepe bal van Rohda-uitblinker Stephan Wahl op juiste waarde te taxeren, 1-2.

In de tweede helft kreeg Rohda’76 nog enkele mogelijkheden, maar de richting en overtuiging ontbraken om de stand gelijk te trekken. Nadat Rohda’76 aan de andere kant enkele keren goed wegkwam, viel de onvermijdelijke 1-3. Chris Nap bracht met zijn tweede treffer van de middag de spanning nog even terug, maar het slotakkoord was voor de bezoekers uit Reeuwijk-Brug, 2-4.

Komende zaterdag neemt Rohda’76 afscheid van de derde klas met een uitbeurt bij Hazerswoudse Boys. Die wedstrijd begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Jeroen van de Zanden houdt opruiming in de Rohda-defensie.