0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Familiedag Rohda’76 groot succes

Familiedag Rohda’76 groot succes

Door Kees van der Wilk | 31 mei 2016 | Nieuws

Ondanks de dreigende weersvoorspellingen is onder een stralende zon afgelopen zaterdag de Rohda’76 familiedag gehouden. De familiedag is de traditionele afsluiting van het seizoen voor de jeugdleden van Rohda’76 en hun familie. Op deze dag gebeurt er heel veel: een spellencircuit voor de C-,D-, E- en F-pupillen, 5 tegen 5 voor de A en de B jeugd, de huldiging van de kampioenen, de finale en de uitreiking van de Rabobank Penalty Trofee en het bedanken van de vrijwilligers voor hun inzet in het afgelopen jaar.

Ouder – kind voetbal

Eén van de hoogtepunten is het ouder kind voetbal, waarin ouders van hun eigen kinderen proberen te winnen. De jeugdopleiding van Rohda’76 levert helaas voor de ouders goed werk af. De kinderen beslisten de meeste wedstrijden in hun voordeel.

Vrijwilliger van het jaar

Ook de verkiezing van de vrijwilliger van het jaar is een jaarlijks terugkerend onderdeel. Tot zijn grote verbazing is Moos Kalkdijk dit jaar gekozen. Moos KalkdijkMoos is altijd op de club te vinden: hij voetbalt zelf, is actief als scheidsrechter en als trainer en hij is nooit te beroerd om de handen uit de mouwen te steken. Ook op de familiedag kwam hij ’s ochtends vrolijk aanlopen met de vraag of hij nog wat kon betekenen. Een volkomen terechte keuze dus!

Afsluiting

De dag werd afgesloten met een barbecue en aansluitend de finale van de Champions League. Op een groot scherm zagen de jeugdleden en een groot deel van hun ouders Real winnen van Atletico. De familiedag was een groot succes!

Vrijwilligers bedankt!

Voetbal is teamsport. Een vereniging ook. Waar zou Rohda zijn zonder scheidsrechters, trainers, leiders, barmensen, bestuursleden, voorzitters? Of zonder schoonmakers, mensen die het terrein, de spullen en de website onderhouden en ouders die helpen met rijden. Ook op de familiedag hebben heel veel mensen geholpen met de begeleiding van de kinderen, het maken en uitdelen van pannekoeken, barbecueën, bardienst, schoonmaken enz. Zonder vrijwilligers bestaat Rohda’76 niet en was er ook geen familiedag geweest. Iedereen ontzettend bedankt!

Foto’s familiedag

Foto’s huldiging kampioenen


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

  Activiteit

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie