0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Moos Kalkdijk (14) Rohda-vrijwilliger van het jaar

Moos Kalkdijk (14) Rohda-vrijwilliger van het jaar

Door Kees van der Wilk | 30 mei 2016 | Nieuws

Geen vereniging kan zonder: vrijwilligers. Onbetaalbare krachten die goud waard zijn. Op hen draait de club. De één houdt de ledenadministratie bij, de ander maakt kleedkamers schoon. Een derde traint twee keer in de week een pupillenelftal. Allemaal even waardevol. Vrijwilligers, vaak leden van een wat rijpere leeftijd. Zo niet Moos Kalkdijk. De 14-jarige staat ondanks zijn jeugdige leeftijd bij Rohda’76 te boek als een echte doener. Hij fluit wedstrijden, helpt mee achter de bar, springt bij in de commissiekamer en steekt zijn handen uit de mouwen waar dat nodig is. Voor zijn niet aflatende inzet mag de tiener zich een jaar lang vrijwilliger van het jaar noemen. Uiteraard staat Moos symbool voor al die andere Rohda-vrijwilligers die ook hun uiterste best doen om alles vlotjes te laten verlopen. En natuurlijk geldt zijn uitverkiezing als aansporing voor nog meer jongeren om vrijwilligerswerk te doen.

Foto-onderschrift: Moos wordt door jeugdcoördinator Ard Hoogendoorn in het zonnetje gezet.

Foto Kees van der Wilk


Activiteiten

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

  Activiteit

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

 • Mar 29

  Goede vrijdag

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie