0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda76 MC1 – DCV MC1

Rohda76 MC1 – DCV MC1

Door Kees van der Wilk | 24 mei 2016 | Wedstrijdverslagen

Op deze wat verlaten zaterdag bij Rohda gingen we nog 1 x het hoofdveld op om ook deze wedstrijd te winnen. Het deed verder nergens  meer toe maar nog wel voor de punten van het team van het jaar bij Rohda.. We begonnen direct aanvallend goed en de tegenstander stond direct onder druk. De 1e goal was een eigen doelpunt van DCV. We bleven goed overspelen en zo onderschepte Esther de bal en schoot van afstand strak de 2 – 0 in het doel. Het bleef goed spel en Naomi ging weer eens over rechts diep en legde hem mooi terug op Jasmijn en die maakte de 3-0. Esther ging wederom mee naar voren schoot weer als een streep op doel en deze ging er ook weer mooi in 4-0. Toch hadden we een moment van verslappen en dat zorgde onnodig voor een tegen goal 4-1, hier gingen we de rust mee in. De 2e helft gingen we langzaam naar een pret opstelling Esther gaf de bal op Naomi en de 5-1 stond. Toch kwam er weer een moment van verslappen en het was 5-2. Maar met Denise in de spits werd het best gevaarlijk, ze scoorde wel maar in buitenspel positie, wat nogal wennen was voor Denise.

Naomi had er nog zin in en maakte de 6-2, met daarna een ander spits Suzanne die ook direct gevaarlijk was en bijna tot scoren kwam. Kim ging nog even links back staan, maar wist toch nog te scoren en de 7-2 stond op het score bord. Esther ging wederom weer eens mee naar voren en gaf de bal op Naomi die de 8-2 maakte. Het waren allemaal mooie goals zeker een aantal assisten en goed overspel maakte het tot een mooie laatste wedstrijd. Op naar de echte laatste wedstrijd 28 mei!!


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

  Activiteit

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie