0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven

Meer parkeerplaatsen bij Rohda’76?

Door Kees van der Wilk | 28 juli 2016 | Nieuws

Het lijkt erop dat Rohda’76 profiteert van de opknapbeurt van het naastgelegen bedrijventerrein Broekvelden. Aan de andere kant van de Broekveldselaan – recht tegenover ons sportcomplex – zijn flink wat parkeerplaatsen aangelegd. En de meeste van deze parkeerhavens blijven in het weekend vermoedelijk leeg. Mooi meegenomen, want op een drukke zaterdag zoeken automobilisten soms tevergeefs naar een onbezette plek op de Rohda-parkeerplaats. Met de uitbreiding van de parkeercapaciteit aan de andere kant van de Broekveldselaan hoeft niemand zijn auto meer in de groenstrook te posteren. Wel even opletten bij het oversteken van de Broekveldselaan. Daar passeert namelijk veel verkeer.


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie