0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76: meters maken en peentjes zweten

Rohda’76: meters maken en peentjes zweten

Door Kees van der Wilk | 25 juli 2016 | Nieuws

Voor Rohda’76 is de kop eraf van het nieuwe voetbalseizoen. Maandag 25 juli sprongen de selectiespelers voor het eerst in de voetbalsloffen. Voor de meeste voetballers nooit de meest aantrekkelijke periode. Die eerste trainingen kenmerken zich vaak door duurlopen om te werken aan een goede basisconditie. Meters maken en peentjes zweten dus.

Trainer-coach Boris van Es begint aan zijn derde seizoen op sportpark De Broekvelden. De oefenmeester zag zijn keuzemogelijkheden groeien met de terugkeer van Pascal Hellingerwerf en Roy Snijder. Ook voegde Van Es enkele spelers uit de eigen jeugdopleiding toe aan het keurkorps. Dinsdag 2 augustus staat het eerste oefenpotje op de wedstrijdkalender. Dan komt het Woerdens VEP naar Bodegraven. Die wedstrijd begint om 20.00 uur.

Foto-onderschrift: Boris van Es (l) neemt de training door met zijn spelers.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie