0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » ASW MO13/1 – ROHDA ’76 MO13/1

ASW MO13/1 – ROHDA ’76 MO13/1

Door Henk Francken | 28 augustus 2016 | Wedstrijdverslagen

Het seizoen is weer begonnen, we hebben 2 trainingen achter de rug. De eerste wedstrijd kan beginnen. 8:30 uur stonden we klaar om de wedstijd te beginnen. Het is de eerste keer op een groot veld, voor ons allemaal. Sommige waren best zenuwachtig, anderen hadden er gewoon zin in.

De aftrap is begonnen. Op naar het doel van de tegenstander. Het was er heel erg druk voor het doel, de tegenstander stonden met z’n allen in de 16 meter. Er was geen doorkomen aan. Toch kwamen er een paar goede kansen, onder andere een afstandsschot van Anouk. Carmen had het de eerste helft heel rustig. Toch bleef het de eerste helft 0-0.

Na een lekker bekertje limonade en een goed gesprek begonnen we aan de tweede helft. ASW kwam nu meer aan aanvallen toe. Daardoor konden we de bal opvangen en snel naar voren voetballen. Imane was een van de meiden die de snelheid er goed in had zitten. (Blijven opletten op buitenspel, ook nieuw) Daar kwam al snel het eerste doelpunt, Rolinde kwam na een paar uitstekende acties met de bal aan de voet alleen voor de keeper………………. JAAAAAAAAAA 0-1!!! Doorgaan meiden!! Niet veel later maakte Samia de 0-2! We kregen aardig de smaak te pakken. Een derde doelpunt werd gemaakt, maar helaas het was buitenspel. Gelukkig kregen we nóg een kans om een doelpunt te maken. JAAAAAA, Sana maakte de 0-3!!!!!!

Het was heerlijk om zo het seizoen zo te beginnen met deze eerste wedstrijd. Voetballen is altijd leuk, maar winnen maakt het nog veel leuker.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie