Home » Kamerik JO17-1- Rohda JO17-2

Kamerik JO17-1- Rohda JO17-2

Door Piet Vlasveld | 28 augustus 2016 | Wedstrijdverslagen

We zijn weer begonnen, na twee trainingen en een oefenduel was het eindelijk zover, de eerste bekerwedstrijd.

We traden uit aan tegen Kamerik JO17-1. De wedstrijd begon om 12:15 het ging gelijk op, in de eerste helft had Kamerik wel de beste kansen net voor de rust kwam Rohda dan ook met 1-0 achter.

Nadat de spelers in de rust weer opscherp waren gezet begonnen we goed aan de tweede helft al snel kwamen we op 1-1 en vlot daarna scoorde Stein zijn tweede doelpunt. 1-2. De druk van Kamerik nam toe, er werd geconcentreerd en met passie gevoetbald en we waren instaat de voorsprong te behouden. De eerste 3 punten zijn binnen.

Het was een leuke en sportieve wedstrijd waar de punten door ons meegenomen zijn naar Bodegraven, dit en het zonnetje maakte het een geslaagde zaterdagmiddag.