0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda 8 wordt Rohda 4

Rohda 8 wordt Rohda 4

Door Rick v/d Molen | 26 augustus 2016 | Nieuws

Een update en het laatste nieuws over de jonkies van de senioren van Rohda.

 De transformatie
Nadat het 1e jaars in de senioren erop zat en Rohda’76 8 de conclusie trok dat het een prima jaar gedraaid heeft waarin heel lang bovenin werd meegedraaid, maar uiteindelijk net iets te kort kwam en het soms aan geluk ontbrak om echt een rol van betekenis te gaan spelen om de bovenste 2 plaatsen die recht geven op promotie. Desondanks werd dit 1e jaar geëvalueerd met het bestuur. Tijdens dit gesprek kwamen zowel de technische staf van Rohda’76 8 als het bestuur tot de conclusie dat Rohda’76 8 weining voetballende ploegen tegenkwam en veel meer zwakkere teams. Daarom is besloten om Rohda’76 8 per ingang van het 2016-2017 te vervangen voor Rohda’76 4, en hoger in te delen in de hoop op meer weerstand. Dit gaat gebeuren in de 5e klasse. We zien u graag volgend jaar weer langs de lijn.

 Transfermarkt
Net als in het betaalde voetbal, waar voor heel veel geld spelers verhandeld worden, roeit Rohda zich ook in dat geweld op de transfermarkt. Als opvolger van de vertrokken sterspeler, aanvoerder, clubicoon en clubtopscorer Stan Sauer wist rohda’76 4 razendsnel te handelen en Thom de Kroon over te nemen van aartsrivaal Esto. Thom, het jongere broertje van een van de lichtpuntjes van vorig jaar Sven, had bij Esto weinig uitzicht op speeltijd. En hoopt hier voortdurend aan spelen toe te komen.

Als aanvulling op de aanval werd Tom van Leeuwen toegevoegd aan de selectie. Hij kwam over uit het 2e elftal van Rohda’76, waar hij maar niet kon aarden en het plezier in het spelletje verloor. Technisch manager Siem Veelenturf zegt in een korte verklaring dat hij verguld dat spelers van dit kaliber de overstap naar het blauw en wit van Rohda maken.

 In januari gaat Jim Woerdman. Jim, reserveaanvoerder en de man van de geniale steekballetjes, gaat Rohda’4 (tijdelijk) verlaten. Hij gaat een studie combineren met een contract voor 6 maanden op huurbasis bij Orlando Pirates. Als vervanger van Jim Woerdman wordt de naam Sjors Heij nadrukkelijk genoemd. Manager Rick van der Moolen zegt dat er een lijstje is met een aantal kandidaten maar wil absoluut nog geen namen noemen totdat een eventuele deal gemaakt is.


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Activiteit

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie