0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zaterdag 27 augustus: De cijfers en foto’s

Zaterdag 27 augustus: De cijfers en foto’s

Door Kees van der Wilk | 28 augustus 2016 | Nieuws

Alle vakanties zitten er weer op en we hadden eindelijk weer een mooi vol programma, al zal het de komende tijd  nog wel wennen zijn aan de nieuwe benamingen van de jeugdteams. De vertrouwde namen waar we al jaren aan gewend waren zijn verdwenen. Geen A, B, C , D, E en F teams, maar bij de jongens teams is het JO en bij de meiden is het MO geworden, daar achter staat dan de leeftijd grens en het 1,2 3 enz team. Op zo’n eerste volle speeldag is het altijd even aankijken of alles goed verloopt, zijn de teams compleet – zijn de scheidsrechters op tijd – is de barbezetting rond  – om maar een paar onderdelen te benoemen. Op deze zaterdag zijn er in totaal  30 Wedstrijden gespeeld daarvan waren de resultaten aan de magere kant. Er werden 9 wedstrijden gewonnen, 2 keer was er een gelijkspel en er waren 19 nederlagen. We maakten maar 70 doelpunten en we kregen er maar liefst 150 tegen.

Het eerste team sloot de beker af met een simpele 5-2 overwinning op Swift Boys1, zodat Rohda als tweede eindigde met zes punten in de poule na de overwinning op buur CVC Reeuwijk en de nederlaag tegen Sparta. As zaterdag start de competitie met een uitwedstrijd tegen Alphia1, aan vang 14.30 uur.

Rohda’76 JO17/1 kan ondanks dat het uitgeschakeld is voor de beker terug kijken op een paar goede wedstrijden, Er was een gelijkspel tegen Olympia JO17/1 een nipte nederlaag tegen ARC JO17/1 en een mooi gelijkspel tegen Jodan Boys JO17/1. Rohda’76 JO17/1 begint zaterdag aan de competitie met een thuiswedstrijd tegen SVC’08 JO17/1 aanvang 14.30 uur

De grootste overwinning kwam deze week op naam van Rohda’76 JO11/2 die met 11-1 te sterk waren voor Haastrecht JO11/3

Dit was het weer voor deze zaterdag , tot volgende week,
Met vriendelijke groet,
Kees van der Wilk

Foto’s van deze zaterdag  Klik hier >>>


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie