0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Alphense Boys MO17-1 – Rohda76 MO17-1

Alphense Boys MO17-1 – Rohda76 MO17-1

Door Artur Holthuijsen | 25 september 2016 | Wedstrijdverslagen

Met een heleboel gespannen meiden gingen we naar Alphense Boys, dit omdat een aantal meiden elkaar kenden en bij elkaar in de klas zitten.

We gingen goed van start hadden hier en daar wat kansen, maar Gerjanne werd te weinig tijd gegeven om het af te maken. De spanning was hier en daar zichtbaar. Met Lieke op het doel kwam er weinig door, ze moest een aantal keer uit komen en dat deed ze erg goed. Toch kwam de tegen goal in de 1e helft nog onverwachts uit zeer rommelige situatie in de 16 mtr vanuit een corner, de bal viel goed voor de voeten van de spits. 1 -0.

In de 2e helft begonnen wij sterker en ook zeker met een aantal kansen, wederom moest Lieke weer in actie komen en dat deed ze goed. Na de 2e of 3e corner door Esther genomen viel de gelijkmaker, ook door een rommel achtige situatie. de keeper had de bal maar liet deze los, Jasmijn was vrij aanwezig bij de keeper en hierdoor werd het een eigen doelpunt. 1 – 1. Winst was hier zeker gezien de 2e helft wel verdiend, maar verder goed gespeeld meiden zeker de 2e helft, waar we meestal wat minder waren in andere wedstrijden.

Arthur Holthuijsen


Activiteiten

  • Mar 29

    Goede vrijdag

  • Mar 30

    Paasweekend

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie