0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Drank maakt meer kapot dan je lief is of liever meer drank, dan . . . . ?

Drank maakt meer kapot dan je lief is of liever meer drank, dan . . . . ?

Door Andries F. Bongers | 13 september 2016 | Nieuws

Kees schreef het al: de resultaten van de afgelopen zaterdag waren bedroevend. Won het 5e de week ervoor eclatant en overtuigend met 7-1 . Dit keer verloren we met 6-1. Oorzaak of moet ik zeggen excuus waren drank en doorzakken tot in de vroege uurtjes.

Ik ken de Najaarsmarkt nu 36 jaar, maar kan nog steeds, als import-Bodegraver, niet wennen aan deze folklore , waarbij drank in overvoed vloeit en de braderie en het dumpen van ouwe spullen tot de hoogtepunten behoren. Ik moet me er gewoon bij neerleggen en dat deed het 11-tal (meer waren er ook niet) bij tijd en wijle ook. Als zombies liepen ze in het veld en hebben alles gegeven (aan de tegenstander) die in het blauw met wit speelde. Uiteraard was dit verwarrend, als de trainer er steeds op hamert om tijdens de wedstrijd voornamelijk blauw aan te spelen en wij dit keer rode shirts aan hadden.

Aankomende zaterdag begint de echte competitie. Ik hoop dat na de ontwenningsverschijnselen, we weer een prestatie op niveau kunnen brengen. We spelen gelukkig weer in het blauw.

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie