Home » Haastrecht MO17/1 – Rohda76 MO17/1

Haastrecht MO17/1 – Rohda76 MO17/1

Door Artur Holthuijsen | 13 september 2016 | Wedstrijdverslagen

Wederom was het weer een erg warme zaterdag, en we speelden ook weer op kunstgras. We hadden er allemaal zin in maar de warmte overheerste.

De wedstrijd ging direct vlot van start, tot aanvallen kwamen we niet direct, want we kregen binnen 30 sec al een penalty tegen en die werd ook benut door de tegenstanders. Dus we keken direct tegen een achterstand aan. We noemen dit cadeautjes weggeven. we kregen geen grip op de wedstrijd en de 2 en 3 -0 vielen vlot in de 1e helft. Na rust gingen toch weer vol goede moed verder, we moesten meer de bal in de ploeg zien te houden en meer rust, helaas bleven de tegen goals vallen, 4-0 en de 5-0 en helaas ook nog 6 – 0. maar de laatste 10 min kregen we zelfs nog een kans Naomi gaf de bal mooi op Lisa die niet twijfelde en schoot op doel, over de keeper en met doellijn technologie had hij gezeten, maar de scheids zag er geen goal in, jammer dit was wel verdiend, want hier werd goed naar elkaar gekeken en overgespeeld, volgende keer beter!