0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Van harte René Nauta met je nieuwe sportcafé

Van harte René Nauta met je nieuwe sportcafé

Door Ad van den Herik | 16 september 2016 | Nieuws

René Nauta, wie kent hem niet? Bij Rohda’76 is hij in ieder geval een bekende. Al jaren is René als uitbater van de Kwalitaria-zaak in de passage van winkelcentum Broekvelden als sponsor verbonden aan onze vereniging. Daar zijn wij hem vanzelfsprekend zeer erkentelijk voor. Deze week opende René zijn nieuwe horecazaak aan de Vromade. De oude kantine van sporthal De Sporthoeve liet René in de achterliggende weken omtoveren tot een heus sportcafé, Kwalitaria en Delifrance. Een combinatie van friet en snacks met koffie en Franse lekkernijen onder één dak. Een terras maakt de zaak compleet. Heel veel succes René. Wij wensen jou een profijtelijke nieuwe onderneming toe.


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie