0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » MO13/1 – ESTO MO13/1 Uitslag 5-2

MO13/1 – ESTO MO13/1 Uitslag 5-2

Door Henk Francken | 4 september 2016 | Wedstrijdverslagen

Het is weer zaterdag, 3 september. De eerste thuiswedstrijd staat op het programma. Om 7:45 uur waren we compleet. We wilden net met de warming-up beginnen, toen kwam onze clubfotograaf Kees naar ons toe. O ja, de teamfoto moest nog gemaakt worden! (zie het resultaat op de site van ROHDA) Daarna konden we ons opwarmen voor de wedstrijd tegen de buren, ESTO. De wedstrijd kon beginnen.

Met de winst van vorige week in ons hoofd begonnen we de wedstrijd. Eerst even het spel aftasten, maar al snel kregen we de smaak te pakken. Samia wist het eerste doelpunt te scoren. 1-0! Maar ESTO liet niet zomaar over zich heen lopen en maakte van de stand al snel 1-1. De aanval werd weer gezocht, Rolinde wist eerst de paal van het doel te vinden. Maar daarna scoorde ze dan toch: 2-1! Ook de 3-1 kwam op haar naam te staan. We konden met vertrouwen de rust in.

De tweede helft kon beginnen. ESTO is de 2e helft iets beter begonnen en maakte de 3-2. Dit zette de meiden weer helemaal op scherp. De aanval werd opgezocht. Imane loste een heel knap schot op doel, maar helaas ging de bal er overheen. Anouk maakte na een mooie solo de 4-2. Door te blijven aanvallen hing ook het volgende doelpunt in de lucht. Het lukte Elise uiteindelijk om de einduitslag op 5-2 te zetten. Fiene, die de verdediging prima heeft geleid, liep helemaal uitgeput het veld af. Heel knap dat jullie met z’n allen ook de tweede wedstrijd konden winnen.

Foto’s van deze wedstrijd


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie