Home » Rijnstreek MO13/1 – ROHDA MO13/1

Rijnstreek MO13/1 – ROHDA MO13/1

Door Henk Francken | 12 september 2016 | Wedstrijdverslagen

10 september, derde wedstrijd. Kwart voor acht verzamelen, we waren niet helemaal compleet want Nisirine speelde mee met MO15 (veel blessures). In Nieuwerbrug kregen we nog een telefoontje dat MO15 nog iemand tekort kwam, Sana wilde de meiden wel versterken. Nadat dit geregeld was konden we ons concentreren op de wedstrijd.

De eerste twee wedstrijden hadden we gewonnen dus gingen we ook deze wedstrijd voor de winst. Na een uitgebreide warming-up kon de wedstrijd beginnen. Rijnstreek ging van het begin af aan al in de aanval. Gelukkig viel er niet meteen een doelpunt tegen. Malika kreeg ook nog een mooie kans op een doelpunt. Rijstreek wist weer de aanval in te zetten en vonden in eerste instantie de paal, maar al snel maakte ze toch een doelpunt 1-0! Samia kreeg ook nog een kans om te scoren, maar de bal wilde er niet in. Doordat onze verdediging niet aan het opletten was maakte Rijnstreek de 2-0. Met deze stand gingen we de rust in.

Na de rust werd het spel niet veel beter, Rijstreek scoorde 3-0. Er werden wel wat kansen gecreëerd door Anouk en Rolinde maar die gingen over het doel.  Rijnstreek wist met een mooie boog nog een doelpunt te maken. De moed zakte de meiden aardig in de schoenen, maar toch wisten ze nog een kans te maken. Via via kwam de bal bij Imane en zij maakte ons enige doelpunt. 4-1 was de uitslag van de wedstrijd. Op het veld speelde we niet echt als een team. Tijdens de nabespreking waren we het wel met elkaar eens. Op de vraag: Hoe vonden jullie de wedstrijd gaan, antwoorden we allemaal: SLECHT! Dit laten we de volgende keer niet gebeuren!