0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » ROHDA ’76 MO13/1 – ARC MO13/1

ROHDA ’76 MO13/1 – ARC MO13/1

Door Henk Francken | 18 september 2016 | Wedstrijdverslagen

Al vroeg in de ochtend (7:45 uur) waren de meiden van ROHDA MO13 al helemaal compleet. Tijdens de bespreking in de kleedkamer hebben we het over de afgelopen 3 wedstrijden gehad. Wat ging er allemaal goed, wat hebben we geleerd en waar moeten we meer op letten. Na de warming-up kon de wedstrijd beginnen.

De wedstrijd begon vrij rustig. We konden onze aanval rustig opbouwen. Imane kreeg al snel een mooie kans, maar ze miste helaas. De keeper van ARC schoot de bal een heel eind het veld in. De bal kwam bij Malika terecht. Vanaf een meter of 35 schoot ze de bal met een mooie boog in het doel. 1-0!!(de krachttrainingen van Sandra zijn dus niet voor niets) We bleven de aanval opzoeken. Zo kwam er ook een kans voor Daniëlle, deze ging helaas ernaast. ARC kwam ook aan aanvallen toe. Maar de kans werd goed door de verdediging op gevangen. Nu was het onze beurt om weer aan te vallen. De bal kwam bij Rolinde. Ze maakt een mooie solo tussen al de verdedigers van ARC door,(Ze liepen zichzelf in de weg) kwam vrij voor het doel en maakte de 2-0! Met deze stand gingen we de rust in.

De tweede helft gingen we meteen in de aanval. Imane gebruikte goed haar snelheid. Zo werd het door haar 3-0 en ook 4-0! Bij de volgende actie van haar kwam ze te vallen. Elise maakte de 5-0. Aan de kant zagen we dat Imane nog steeds op de grond lag. (hopelijk geen blessure) Maar al snel stond ze lachend op, ze had haar hele team voor de gek gehouden. Elise wist ook nog 6-0 te scoren! Het einde van de wedstrijd was al in het zicht, dus deze wedstrijd was al binnen. ARC zet toch nog een aanval in en wist uiteindelijk toch nog te scoren 6-1. Dit doelpunt werd door ARC heel uitbundig gevierd, sommige supporters dachten zelfs dat de overwinning naar ARC was gegaan. Deze wedstrijd hebben we laten zien dat we kunnen voetballen. Het verlies van vorige week zijn we helemaal vergeten. (oeps nu begin ik er zelf weer over) Meiden: “Ga zo door!!”


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie