Home » ROHDA ’76 MO13/1 – VEP MO13/2

ROHDA ’76 MO13/1 – VEP MO13/2

Door Henk Francken | 25 september 2016 | Wedstrijdverslagen

Eindelijk konden we een zaterdag uitslapen. Alle vorige wedstrijden moesten we al ‘s morgens vroeg klaar staan. Om kwart voor twaalf konden we vertrekken. Renaldo ging niet mee, want hij stond bij ROHDA op het veld met een groen shirt aan en een fluit in zijn hand. Op weg naar Woerden. 13:00 uur moesten we tegen VEP spelen.

Het was prachtig weer, wat vooral voor de toeschouwers zeer aangenaam was. De wedstrijd begon rustig aan. We konden dus wennen aan de tegenstander. VEP had een paar snelle aanvalsters. Er werd na een lange sprint van VEP de 1-0 gescoord. Twee aanvallen van ons stonden we buitenspel. (moeten we nog een keer uitleggen wat buitenspel is?) Al snel kwam Sana aan de bal en liep met een tegenstander naast zich richting het doel. Met een klein duwtje was ze van haar tegenstander af en scoorde de 1-1!! VEP kwam ook veel aan aanvallen toe. Maar als je dan op de bal gaat staan kom je niet ver. Toch kwamen ze voor ons doel, ze hadden zelfs 5x achter elkaar een hoekschop. De ruststand was 1-1. Spannend!

De tweede helft ging eigenlijk op dezelfde manier verder. VEP kwam met de eerste kans maar werd goed verdedigd. Het spel ging heen en weer en het lukte, voor beide teams, niet om te scoren. Weer kwam Sana aan de bal en ging richting het doel. Omdat ze bleef doorzetten maakte ze de 1-2! Imane maakte na een lange snelle sprint de 1-3. We moesten in de verdediging toch goed op blijven letten. VEP kreeg nog genoeg kansen. Fiene kreeg in het heetst van de strijd nog een schoen tegen haar enkel. (Met die noppen is dat geen pretje) Ze ging hinkend het veld af. Nisrine ving met haar buik nog een bal op, maar na een paar tranen ging ze toch door. (Bikkel!) Er werd niet meer gescoord, dus we hebben gewonnen!!!!