0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda JO17-2 vs Esto JO17-2

Rohda JO17-2 vs Esto JO17-2

Door Piet Vlasveld | 18 september 2016 | Wedstrijdverslagen

Eindelijk de lang verwachte dorpsderby.  Ondanks dat er twee spelers bij ons geblesseerd zijn, is iedereen super gemotiveerd en gebrand op de wedstrijd.

Met de zon stralend aan de hemel betreden wij veld 3 om 11:10 klinkt het fluitsignaal we zijn begonnen, De geblesseerde spelers krijgen ook hun speelminuten. De wedstrijd loopt gelijk op na 15 minuten komen we door sterk combinatievoetbal onder druk te staan waarna uit een rebound we ongelukkig op 0-1 achter komen. We zijn op zoek naar antwoord en op jacht naar gelijkmaker Het druk blijven zetten wordt beloond met corners, uit een corner scoort Kevin de gelijkmaker. De geblesseerde spelers worden gewisseld. De wedstrijd gaat over en weer met kansen aan beide kanten.

Met 1-1 gaan we de rust in.

Ondanks dat we na de rust strijdvaardig beginnen aan de wedstrijd we hebben geen antwoord op de snelle aanvallen over de vleugels en we komen dan ook met 1-2 achter. We zijn nog niet van de schrik bekomen of de 1-3 valt. het wisselen van positie`s en de focus is weer aangescherpt dit geeft het team vleugels we krijgen meer en meer grip op de wedstrijd. Weer een corner met een prachtige trap techniek beland de bal op het hoofd van Dinant en hij weet de 2-3 te scoren.

De wil om te winnen is te zien bij de spelers en ze zetten Esto meer en meer onderdruk en weer een corner nu is het weer Kevin die de bal achter de keeper weet te krijgen 3-3. In de jacht op de winst krijgen nog wat counters van Esto te verwerken deze brengt onze keeper niet aan het wankelen we gaan met 3-3 van het veld af.

Al met al een spannende wedstrijd die voor de neutrale toeschouwer een genot is geweest om naar te kijken.

Ik wil ook de site van Jim Bockom onder de aandacht brengen, daar staat de foto`s van de Jo17-2 op.

Rohda JO17-2 – Esto JO17-2


Activiteiten

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

  Activiteit

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

 • Mar 29

  Goede vrijdag

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie