0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven

Rohda’76 J015-1 tegen CVC J015-1

Door Omar Putzu | 10 september 2016 | Wedstrijdverslagen

De 3e beker wedstrijd, uit tegen CVC J015-1. Wij hebben weer Jesin erbij van de J015-2, die vorige week ook al mee deed tijdens de wedstrijd tegen Sportlust op het eigen veld ( 1-1 ). Wij hebben nu al 1x verloren, en 1x gelijk gespeeld. Wij zijn gemotiveerd om vandaag de 3 punten mee te nemen naar huis, zeker gezien ons spel van de laatste tijd. Wij hebben dus maar 1 punt, terwijl dat er 6 hadden kunnen, misschien wel moeten zijn. Helaas is dat niet het geval, en willen wij deze wedstrijd wel de 3 punten pakken. Martijn is er vandaag weer bij, hij vlagde vandaag de hele wedstrijd. Zijn revalidatie gaat dus de goede kant op. Jelle haakte op de training af met een hamstring blessure maar heeft geen last meer. Verder was, in tegenstelling tot vorige week, iedereen erbij. Wij nemen de aftrap en komen knullig na 22 seconde op achterstand. Wij zijn wakker geschut en komen na 3 minuten weer op gelijke hoogte. De tegenstander heeft snelle buitenspelers die erg gevaarlijk zijn. Binnen 5 minuten scoren CVC weer en staat voor. Na een kwartier spelen gaat Lars eraf en Chris weer op de rechtsback. Lars had te veel moeite met zijn man die al gescoord had. Direct na de wissel scoort hij weer. Ook Chris heeft moeite met hem. Na een kwartier spelen staat het dus al 3-1. Wat wij erg goed doen, is dat wij blijven voetballen. Ondanks de achterstand, blijven wij ons spel spelen. CVC probeert alleen maar op de lange bal te spelen, wij zijn het voetballende team. Wij krijgen kansen, maar de bal gaat er maar niet in. In de drink pauze hamer ik op het feit dat wij door moeten gaan zoals wij doen. Achterin moest het beter staan, 3 kwart van de duels werden verloren. Dat moest veel beter. Na de drink pauze pakken wij het spel op en zoeken de aanval op. CVC krijgt geen kansen meer, wij zitten er kort op en komen een aantal keren gevaarlijk voor hun doel. 5 minuten voor tijd komt vanuit de voorzet van Don een doelpunt. Een eigen doelpunt, want als die verdediger een andere keuze had gemaakt, dan had Sander de bal gehad. 1 minuut voor tijd duikt aanvoerder Imad voor de keeper. Hij wordt flink geraakt van achteren in het 5 meter gebied van de keeper. Wij krijgen een penalty. Helaas moest Imad eraf. Niels neemt de penalty perfect en brengt ons op gelijke hoogte.

 

In de rust komen wij tot de conclusie dat wij het veel beter moeten doen, dat het schandalig is hoe die tegendoelpunten ontstaan zijn en dat wij het veel beter moeten gaan doen dan hoe wij deze goals tegen krijgen. Op dit nivo wordt dit gepruts afgestraft. Daar zijn wij hard in, maar gelukkig hard leers. Wij snappen heel goed dat het niet goed genoeg is. Gelukkig straalt de ploeg dit uit en gaan wij vol vertrouwen de 2e helft in. Wij zoeken vanaf de eerste minuut in de 2e helft de aanval. Helaas is het CVC die scoort. Wij falen en krijgen een ongelofelijk raar tegendoelpunt tegen waar de verdedigers en keeper niet goed uitzagen. De drink pauze hebben wij nodig, om even weer te laten blijken waar wij het voor doen. Wij tonen onze goede kant en laten zien dat wij wel degelijk hard kunnen werken en geconcentreerd kunnen spelen. Wij geven alles of niets, maar blijven wel voetballen. Wij geven niets meer weg en scoren de 4-4. Luc is de gelukkige om ons op gelijke hoogte te brengen. Wij scoren daarna de 5e maar die werd afgekeurd. Een glaszuiver doelpunt afgekeurd. Niels kwam met een grote rush richting de 16 meter gebied van CVC en paste de bal naar Jelle die achter de verdediger stond. Waarom de vlag omhoog ging was onbekend. Helaas ging de uitstekend fluitende scheidsrechter mee in zijn beslissing. Het bleef 4-4 en wij gaan teleurgesteld terug naar de kleedkamer. Ja wij hebben wederom niet gewonnen, Ja ik haal hard uit in het verslag. Ja de spelers zijn zeer gebrand op een goed resultaat. Ja wij weten dat dit beter moet, Ja wij leren hier van. Ja wij leren dat foutjes op dit nivo worden afgestraft. Ja wij snappen donders goed dat een 4-4 niet goed genoeg is. Erg fijn om die gretigheid te zien in de groep. Volgende week: Vep J015-1 thuis om 12:30. Ja wij gaan er alles aan doen om te laten zien dat wij kunnen winnen van de nummer laatste die op -1 punt staat op de ranglijst. De man van deze wedstrijd. Wessel van der Have. speelde een uitstekende pot op het middenveld. Goed gedaan!

 

Opstelling: Max, Jesin, Rick, Niels, Lars, Imad, Wessel, Luc, Don, Florus, Sander. Wissels: Christian, Jelle, Mees.


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie