0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 J015-1 – Cvv De Jodan Boys J015-2

Rohda’76 J015-1 – Cvv De Jodan Boys J015-2

Door Omar Putzu | 26 september 2016 | Wedstrijdverslagen

Onnodig grote uitslag gezien het spelbeeld!

Als je naar de uitslag kijkt, 6-0 in het voordeel van Cvv De Jodan Boys, zou je meteen denken, die Rohda is weg gespeeld en kansloos ten onder gegaan. Gelukkig is dat alles behalve waar. Deze 6-0 is geflatteerd gezien het spelbeeld. Ik vertel het hele verhaal vanaf voor af aan.

Om 08:30 vertrokken wij met zn alle richting Gouda voor de wedstrijd tegen Cvv De Jodan Boys J015-2. Dit team staat op de 2e plek, net onder de koploper en rivaal  Esto. Wij wisten op voorhand dat dit een hele zware wedstrijd zou worden. De focus en scherpte was er al op de trainingen de afgelopen week, en die namen wij mee naar vandaag. Wij hadden wederom de beschikking over Joris van de J015-2. Martijn en Sander speelde vandaag mee met de J015-2. Deze fitte groep is in staat om het Cvv De Jodan Boys het heel lastig te gaan maken. Dat was het doel. De tegenpartij zo veel mogelijk weerstand bieden, er kort op zitten en elk duel willen winnen. En de kansen die wij gaan krijgen natuurlijk benutten. Wij begonnen iets anders dan de afgelopen periode. Omdat Don niet getraind heeft afgelopen week, stond er een middenveld met Luc, Wessel en Mees. De linksbuiten positie werd dit maal overgenomen door Imad, die normaal linkshalf staat.

De eerste 20 minuten waren erg gelijkwaardig. Wij houden stand achterin, en wij krijgen zelf ook de kansen om tot scoren te komen. Een 100% kans van Florus, uit de counter ging net langs de keeper maar helaas tegen de paal. In plaats van dat wij op voorsprong komen, is het Cvv De Jodan Boys die op voorsprong kwam. Een dekkingsfout wordt goed afgestraft. Wij krijgen nog een paar vrije trappen die gevaarlijk zijn maar Cvv De Jodan Boys houd goed stand. Na de 1-0 komt Don in de ploeg, als extra wapen op jacht naar de gelijkmaker. Helaas komt dan vlak voor tijd Cvv De Jodan Boys weer voor ons doel, dit maal passeren zij weer keeper Max en staan wij 2-0 achter. Beide teams voetballen goed. Wij doen helemaal niet ten onder aan Cvv De Jodan Boys en wij balen dat wij niet de kans van Florus benut hebben. Want als je op voorsprong komt dan is het meteen een hele andere wedstrijd.

In de rust benadrukt dat wij goed op weg zijn en dat wij zeker niet ten onder doen aan de hooggeplaatste Cvv De Jodan Boys. Wij spelen stukken beter dan de wedstrijd tegen V.V Vep vorige week. Wij moeten ook in de 2e helft meer dan 150% geven, hard werken voor elke meter en elke kans die wij gaan krijgen er zuiver mee om gaan.

In de 2e helft houden wij dit nog een minuut of 10 vol. Daarna zie je het krachtverschil tussen de 2 teams en krijgen wij de 3-0 tegen. Heel zuur is dat de 4-0 uit de eerst volgende hoekschop kom. Wij dekken weer niet goed bij een standaard situatie. Vorige week gebeurde het tegen V.V Vep ook al. Vandaag dus weer. Schikbarend is dat de 6-0 ook op dezelfde manier gescoord wordt door de tegenpartij. De 5-0 komt uit een buitenspel situatie, waar de bal net tegen de hand van Max aangeschoten wordt, maar in plaats van dat Max de bal uit het doel tikt, tikt hij de bal er in. Tot aan het fluit signaal proberen wij te blijven voetballen maar je kan aan de groep zien dat het geen zin meer heeft. De uitslag is te groot. 2 goals tegen gekregen, weer uit een hoekschop. Ik ben meer teleurgesteld over het feit dat die 2 doelpunten vielen dan met de uitslag, maar dat is gebaseerd op het feit hoe wij gespeeld hebben vandaag. Met name de 1e helft was goed. Nu is het zaak om dit een hele wedstrijd vast te houden. Joris bedankt voor het mee doen, ik heb het al tegen je gezegd, maar nu ook even voor de buitenwacht. Je was geweldig vandaag op die linksback positie. Dit bied erg veel mogelijkheden. Onno bedankt voor het vlaggen en volgende week gaan wij het weer proberen, weer uit, nu tegen WDS de nummer 4 van onze beker-competitie.

Opstelling: Max, Joris, Rick, Niels, Lars (Christian ’45), Luc, Wessel, Mees ( Don ’20), Imad(c), Florus, Jelle. Wissels: Christian, Don


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie