0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda76 MO17/1 – ARC MO17/1

Rohda76 MO17/1 – ARC MO17/1

Door Artur Holthuijsen | 18 september 2016 | Wedstrijdverslagen

Met een thuis wedstrijd voor de boeg en een volledig team ter beschikking gingen we op het hoofdveld van start. De aftrap was nog maar net genomen of er kwam gelijk een mooie aanval uit over de rechterkant, Naomi werd weggestuurd en ging direct naar binnen en schoot de bal net voor langs. We stonden goed en waren allemaal scherp en gingen er 100% voor, wij waren de betere ploeg en dit was terug te zien in de 1 -0 die op aangeven van Jasmijn naar Naomi ging en zij schoot de bal met haar linker been in. De 2e helft bleven we sterk en gevaarlijk, 3 x goeie kansen maar recht op de keeper af geschoten. Tot 5 min voor tijd nog steeds de voorsprong, maar we kregen veel vrije trappen tegen doordat de tegenstander regelmatig ging liggen, hieruit kwam de gelijkmaker tot stand 1-1 en nog voor het einde ook helaas de 1 – 2. Totaal onverdiend wij waren overheersend en hadden geen kansen weggeven. Maar soms gaan dingen anders en word dit door iedereen anders gezien


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie