0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 MO17/1 – SCH’44 MO17/1 Uitslag 2-1

Rohda’76 MO17/1 – SCH’44 MO17/1 Uitslag 2-1

Door Artur Holthuijsen | 5 september 2016 | Wedstrijdverslagen

Met een thuis wedstrijd en mooi weer, gelukkig iets minder heet, maar best wel warm hadden we er allemaal weer zin in.

Na eerst even een korte bespreking gehad te hebben, gingen we omkleden en het veld in. De tegenstander was ook al bezig met de warming up.

De aftrap was genomen en we gingen er direct flink tegenaan, we waren zeer sterk en kort op de bal. Binnen 5 min kwam de bal bij Jasmijn en die deed alsof ze ging schieten vanaf de 16 meter lijn, maar gaf de bal door naar Naomi en die schoot de 1 – 0 in het doel. De tegenstander was even van slag, maar herstelde zich vrij goed en kwamen ook tot een aantal kansjes, maar Anouk stond goed in het doel gebied haar ding te doen. De 2e helft gingen we nog steeds met 1 – 0 voorsprong verder. We hadden het moeilijk soms, hierdoor viel dan toch  de 1 – 1 maar we bleven goed knokken en gaven weinig weg, totdat de bal bij Lisa kwam die de bal doorgaf aan Naomi en die zag Esther vrij staan op de 16 meter en genadeloos met haar linker uithaalde en de eindstand op 2 – 1 zette. Goed gedaan meiden, dit was wel een tegenstander van niveau.

Zaterdag 27 augustus: Stolwijk MO17 1  – Rohda76 MO17  1    uitslag: 2 -1

De bal rolt weer, de eerste wedstrijd moest weer begonnen worden, uit tegen stolwijk. Op deze warme zaterdag gingen we van start tegen 2e en 3e jaars B meiden. Voor een aantal nieuw en spannend moment, maar voor de nieuwkomers jullie deden het goed hoor. We gaven behoorlijke tegenstand en we hadden hier en daar een aantal kansjes. Toch waren we verdedigend behoorlijk druk, helaas viel de 1e tegen goal, was op zich goed uitgespeeld door de tegenstander.

Maar we bleven goed knokken, Christel onder schepte de bal en ging zoals gewend aan de loop en gaf de bal door op Naomi en zij gaf de bal door aan Jasmijn en uiteindelijk de assist op Esther die met haar RECHTER pootje de bal mooi hoog in het doel schoot. We gingen met een 1-1 stand de kleedkamer in. In de 2e helft waren we moe maar bleven toch voetballen wat bijna de 1- 2 had kunnen zijn, maar helaas. De tegenstander bleef goed ballen en Anouk keerde een schot op doel heel goed af maar de afvallende bal kwam voor de voeten van een stolwijkse en we stonden 2 – 1 achter. Denise viel nog geblesseerd uit met een verzwikte pols. Ondanks het verlies hebben we het goed gedaan als 1e jaars B meiden

Foto’s van deze wedstrijd


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie