Home » Rohda’76 MO19 – FC Oudewater MO19

Rohda’76 MO19 – FC Oudewater MO19

Door Kees van der Wilk | 11 september 2016 | Wedstrijdverslagen

Zaterdag 11 september speelden de meiden van MO19 op een prachtige zonnige dag een goede pot tegen de meiden van FC Oudewater.

De tos werd gewonnen en de aftrap was voor de tegenstander. Meteen zaten de meiden van Rohda er al op en waren ze in balbezit. Kort hierna werd er hands gemaakt door de tegenstander een paar meter buiten zestienmeter gebied waardoor er een vrije trap voor Rohda werd gegeven. De vrije trap werd genomen en mooi ingeschoten door Monique.

Later kwam er door een goede samenwerking op het middenveld de bal bij de spits terecht waardoor er sprake was van een 1 op 1 met de keeper. Deze werd mooi in de rechterhoek geschoten door Dominique.

Na de rust begon Rohda met een hele mooie aanval, maar die werd net niet afgemaakt. Wel zat de focus er nog goed in, er werd gejaagd op meer doelpunten. Die vielen er ook. Na een assist van Lisa maakte Dominique er 3-0 van.

Nog steeds was Rohda de betere partij en al snel daarna werd het 4-0. Na de corner aan de linker kant wist Lisa Monique te vinden die nog vrij liep omdat ze net de corner had genomen. Monique wilde een voorzet geven, maar de bal draaide het doel in.

De wedstrijd leek besloten, maar toch maakte de meiden van FC Oudewater er nog 4-1 van. Maar het mocht niet meer baten, want snel daarna klonk het eindsignaal!

De meiden van Rohda waren erg blij met de overwinning. Helaas zijn er ook minder goede berichten. Er kampen 5 meiden met een blessure, waardoor de tweede helft van de westrijd 10 tegen 10 is gespeeld. We hopen dat de blessures zo snel mogelijk over zijn en dat deze meiden weer goed mee kunnen doen.

Er is ook een speler die we heel erg willen bedanken en dat was onze keepster uit een ander team, Renske. Bedankt voor je hulp!

Aanstaande zaterdag staat er een wedstrijd gepland tegen Gr.WII VAC in Wassenaar om 16:45. Het is nog niet zeker of deze wedstrijd doorgaat, dat hoort u nog van ons