Home » Sportlust 46 JO17-3 vs Rohda 76 JO17-2

Sportlust 46 JO17-3 vs Rohda 76 JO17-2

Door Piet Vlasveld | 12 september 2016 | Wedstrijdverslagen

Met de zon stralend aan de hemel betreden wij het hoofdveld van  Sportlust 46. Na de spelers controle klinkt om 12:45 het fluitsignaal de wedstrijd begint.

Als snel blijkt dat ons middenveld moeite heeft om de ruimtes dicht te lopen, en de sterke en vooral lange spitsen draaien door onze verdediging heen als snel komen we dan ook met 1-0 achter te staan, we passen ons snel op de tegenstander aan, het gaat iets beter we hebben iets meer grip op de wedstrijd. Vlak voor rust krijgen we dan toch de 2-0 te verwerken.

In de rust overleg wat te doen, we komen de kleedkamer uit met een nieuw strijdplan we gaan er vol voor en als snel komt Stein tot score 2-1 we hebben controle op het middenveld, de jongens laten vechter mentaliteit zien en met strijd en bij vlagen zeer goed voetbal wordt Stein weer in positie gebracht 2-2. We blijven strijden en krijgen wat kansen, de tegenstander countert een paar keer zeer snel en krijgen kansen met onderkant lat en op de lat komen we goed weg.

Met nog 8 minuten op de klok bal verlies op het middenveld we krijgen een counter, snel omschakelen de snelle spits van Sportlust ziet zijn kans en 3-2.

Met opgeheven hoofd kunnen we het veld verlaten we hebben gestreden en hadden recht op meer maar het geluk lag bij Sportlust.

Ik wil ook de site van Jim Bockom onder de aandacht brengen, daar staat meer foto`s van de Jo17-2 op.

Sportlust JO17-3 – Rohda JO17-2