0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Troost scoort hattrick voor winnend Rohda’76..

Troost scoort hattrick voor winnend Rohda’76..

Door Ad van den Herik | 18 september 2016 | Nieuws

Arnoud Troost kent een goede seizoenstart. De Rohda-topscoorder had met een hattrick een belangrijk aandeel in de 1-4 overwinning bij SPV’81. Daarmee bracht Troost zijn seizoentotaal op zes treffers.

Na drie speelronden voeren de Bodegravers met negen punten uit drie duels de ranglijst aan. Samen met FC Oudewater. En laten de voetballers uit de heksenstad nu aanstaande zaterdag  naar Bodegraven komen om uit te maken wie zich voorlopig de beste ploeg van de vierde klasse mag noemen.

In Polsbroek wisten de gastheren het eigen doel 45 minuten schoon te houden. Maar al in de eerste 60 seconden na de thee konden de bordjes worden verhangen. Arnoud Troost brak de score open. ,,Arnoud is goed bezig. Je kunt merken dat hij lekker in zijn vel zit,’’ prees coach Boris van Es zijn schutter. Met nog een half uur op de klok was de wedstrijd in feite gespeeld toen Troost zijn tweede van de middag liet noteren, 0-2. Een paar minuten later meldde aanvoerder Pascal Hellingerwerf zich voor de 0-3. Daarna mocht Troost de 0-4 binnentikken voordat de thuisclub de spreekwoordelijke eer redde, 1-4.

Aanstaande zaterdag 24 september dus de topper tegen FC Oudewater, de fusieclub van Unio en OVS. De wedstrijd op sportpark De Broekvelden begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Topscoorder Arnoud Troost snelt langs zijn tegenstander. Foto Kees van der Wilk

Foto’s van deze wedstrijd


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie