Home » Zaterdag 3 september: De cijfers en foto’s

Zaterdag 3 september: De cijfers en foto’s

Door Kees van der Wilk | 5 september 2016 | Nieuws

Deze week waren de prestaties beter als vorige week, van de 29 gespeelde wedstrijden werden er 17 van gewonnen. Acht keer werd er verloren en er waren 4 gelijken spelen. We maakten 80 doelpunten en we kregen er 104 tegen. Terwijl de B categorie nog aan de bekerwedstrijden bezig zijn, is voor de A categorie de competitie begonnen. Voor Rohda geldt dat voor het 1e en JO17-1 en beide zijn met een overwinning begonnen.

De start van Rohda’76 1  tegen Alphia 1 was slecht, na één minuut lag de bal al in het Rohda doel door een eigen doelpunt.  Het was TvdW die de bal met een mooie boog over doelman Kok schot. Het vervolg van de eerste helft bracht niks op, het was zeer matig wat de mannen van Boris v Es lieten zien. Na de rust een beter spelend Rohda en door twee doelpunten van Arnoud Troost werd er uiteindelijk een toch wel verdiende 2-1 overwinning mee naar huis genomen.

Rohda’76 JO17-1 ( voor diegene die er nog niet aan gewend zijn dat is de nieuwe naam voor de B1) wist zijn eerste wedstrijd in de 1e klasse tegen SVC’08 JO17-1 ruim te winnen met 6-1

Bij de jeugd zijn de prestaties wisselend, er zijn hele mooie overwinning maar jammer genoeg waren er ook hele grote nederlagen.

Er waren deze zaterdag maar liefst vijf derby’s tegen ESTO. Rohda’76 MO13/1 won met 5-2 van ESTO MO13/1. Rohda’76 JO11/1 won nipt met 3-2 van ESTO JO11/1. Roda’76 JO11/3 won met 3-1 van ESTO JO11/3. Rohda’76 JO9/4 verloor net aan met 2-1 van ESTO JO9/6 en er was een verlies pary van JO13/4 tegen ESTO JO13/4