0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Aarlanderveen 3 – Rohda’76 3

Aarlanderveen 3 – Rohda’76 3

Door Rick v/d Molen | 6 oktober 2016 | Wedstrijdverslagen

Vandaag stond voor het “vernieuwde Rohda’76 3, een wedstrijd op het programma tussen de weilanden op het complex van Aarlanderveen. Na een goede voorbereiding van Rohda;76 3 stonden beide teams om 15:45 klaar om af te trappen, ware het niet dat de scheidsrechter ons vergeten was of nog het nog niet aandurfde om de mannen van Rohda’76 3 onder zijn hoede te nemen. Rond de klok van 16:10 klonk dan eindelijk het fluitsignaal.

Rohda was vanaf het begin de bovenliggende partij wat resulteerde in een vroege goal van Tom van L, ware het niet dat de scheidsrechter deze op advies van zijn assistent afkeurde. Rohda liet zich niet van de wijs brengen en bleef de bovenliggende partij wat resulteerde in een aantal opgelegde kansen voor Thom, die zijn vizier (nog) niet op scherp had staan. Verder scheerde een vrije trap van Tom van L maar net over het doel. Na een minuut of 30 was het dan toch raak voor de blauwhemden, Toen Thom de kroon een voorzet van Tom van Leeuwen simpel binnenliep.

U zult nu ongetwijfeld denken of Aarlanderveen wel meedeed aan deze wedstrijd, dit was wel zo maar op een paar lange ballen na die simpel verdedigd werden speelden ze voornamelijk verstoppertje.

In de tweede helft was Aarlanderveen klaar met verstoppertje spelen en namen ze het initiatief over van de gasten. Dit resulteerde in een aantal kansen waarbij zelfs het aluminium het een aantal keer moest ontgelden. Na 75 minuten was het dan ook raak voor A’veen toen een afgeslagen corner werd ingeschoten en de bal via de kluts binnenviel. Rohda probeerde zich te herpakken en alsnog de volle winst binnen te slepen. Met nog tien minuten op de klok was er een scrimmage voor het doel van de gastheren waarbij Woerdman, Bukman en Kastelein alleen de bal inschoten, maar steeds lag op de keeper of een speler in de weg. Na die scrimmage was het er nog een hoogtepunt en dat was het eindsignaal van de scheidsrechter.

De conclusie is dat Rohda verzuimde om de wedstrijd in te 1e helft te beslissen, en vervolgens niet mocht klagen dat Aarlanderveen in de tweede helft maar 1 keer scoorde. Dus omdat beide ploegen allebei een helft domineerden is een gelijkspel de juiste afspiegeling.

De volgende wedstrijd is zaterdag thuis tegen Bsc’ 6
de bal rolt om 14:15 uur, uiteraard bent u van harte welkom om jullie favoriete senioren team aan te moedigen

Rick vd Moolen


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

  Activiteit

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie