0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Donk MO17-1 – Rohda76 MO17-1

Donk MO17-1 – Rohda76 MO17-1

Door Artur Holthuijsen | 2 oktober 2016 | Wedstrijdverslagen

Met een voor ons vroege wedstrijd voor de boeg waren we toch allemaal keurig op tijd aanwezig. Donk in Gouda stond op het programma waar het altijd vrij onrustig is of kan zijn. We gingen goed van start en hadden heel snel een mooie aanval maar deze werd helaas niet bekroond, Jasmijn stuurde Naomi weg en ging zelf mee en Naomi gaf de bal mooi op Jasmijn maar met haar linker schoot ze tegen de paal. Daarna zaten we een beetje vast, helaas werd er nog bewust nagetrapt op Suzanne door een Donk speelster maar dit mocht allemaal, vreemd? Wij bleven voetballen en Lisa gaf de bal via een mooie assist op Naomi en de 0 – 1 stond. Helaas nog net voor rust werd de gelijkmaker  gescoord 1-1. De 2e helft bleven we goed knokken iedereen toonde zijn inzet. Brittany onderschepte de bal en schoot hem deze keer niet zomaar blind weg, maar gaf hem diep op Jasmijn die de 1-2 scoorde. De scheidsrechter bleef een vreemd en apart geval, een gestrekt been mocht allemaal. Donk bleef aanvallen maar wij hadden Dzenita op doel en dat deed ze goed. De wedstrijd had nog wel een rood randje wegens het feit dat de grens rechter  ( ikzelf ) rood kreeg en van het veld moest. Maar dat stond verder niet in de weg voor de overwinning van 1 – 2. Invaller Martijn stond direct klaar om de vlag over te nemen waarvoor dank.

Arthur Holthuijsen


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie