0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » FLOREANT MO13/1 – ROHDA’76 MO13/1

FLOREANT MO13/1 – ROHDA’76 MO13/1

Door Henk Francken | 2 oktober 2016 | Wedstrijdverslagen

Deze zaterdag was het tijd voor de één na laatste wedstrijd van de bekercompetitie. Het was ook een heel belangrijke wedstrijd. We stonden op de derde plaats en speelden tegen de nummer twee, Floreant. Er stond dus veel op het spel. We reden via een toeristische route naar de velden van Floreant. Met een peptalk in de kleedkamer hadden we er veel zin in.

Floreant begon met de aftrap. Ze zetten snel de aanval in. Toen bleek dat ze ook nog snelle speelsters hadden. Het duurde ook niet heel lang of Floreant scoorde de 1-0. Het spel werd wel erg eenzijdig. Floreant maakte ook de 2-0 en de 3-0. Ons spel was heel slap. We kwamen nauwelijks aan aanvallen toe. Vlak voor de rust viel ook de 4-0 in het net. Zouden we nu toch flink verliezen? Of konden we de wedstrijd nog keren? In de rust moesten de meiden goed toegesproken worden. Waar het normaal een gekakel door elkaar was, was het nu heel stil. Het was duidelijk dat het niet goed ging.

Maar we hadden nog een helft om het allemaal goed te maken. Met een paar wisselingen in de opstelling gingen we er tegenaan. Door als verdediging goed aan te sluiten werd de buitenspelval door ons geopend. Ja hoor, het werkte. Floreant stond wel 4x achterelkaar buitenspel! Maar als je net te laat aansluit komt de aanval er toch doorheen. Het werd toch 5-0. De wedstrijd werd wat grimmiger, maar de scheidsrechter het toch goed onder controle. We moesten ons niet zomaar aan de kant laten zetten. We kwamen steeds voor het doel van de tegenstander. Daardoor lukte het Rolinde om toch te scoren met haar linker! 5-1! Het leek erop dat Floreant de grip op de wedstrijd aan het verliezen was. Ze hadden zelfs een grove overtreding nodig om onze aanval te stoppen. De scheidsrechter stuurde de speelster naar de kant en hoefde de laatste vijf minuten van de wedstrijd niet meer mee te spelen. Helaas kwamen we niet aan scoren toe, maar de tweede helft zagen we toch een ander Rohda dan de eerste helft. Op naar de laatste wedstijd van de bekercompetitie. Hier zullen we zeker laten zien dat we kunnen voetballen!


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

  Activiteit

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie