0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda ’76 3 – BSC ’68 6

Rohda ’76 3 – BSC ’68 6

Door Kees van der Wilk | 13 oktober 2016 | Wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag begonnen de mannen van Rohda 3 weer met vol goede moed aan de tweede wedstrijd voor hun in deze competitie. Vaste keeper twankurr was echter niet aanwezig, maar werd gelukkig goed vervangen door Kelvin-jan.
De tegenstander van zaterdag, BSC, had nog maar 1 partij verloren en begon ook nu (iets te) fel aan de wedstrijd. De lange spits kopte elke bal door zonder groot gevaar. Het eerste gevaar kwam van mandela die door een goede loopactie en een pass van de mûâh vrij op de keeper afging. Zijn schot ging helaas net naast. Even later was BSC uit de voorzet en de veelvuldige kluts iets alerter dan Rohda en tikte de 0-1 binnen. Rohda creëerde niet veel meer daarna maar vlak voor rust speelde kast thomba ba aan die de bal slim mee nam waardoor hij oog in oog met de keeper kwam. De bal werd door de benen van de keeper geschoven maar deze schampte de bal nog net genoeg om er een corner van te maken.
In de tweede helft probeerde de mannen van Rohda 3 iets meer rust aan de bal te houden en zo een kans te creëren, deze kansen bleven echter uit en Kelvin-jan hield de mannen een paar keer goed in de race. Prince pils kreeg zelfs na een goede voorzet van Ronaldo de bal mooi voor de voeten op de 16 maar deze kans was helaas niet aan hem besteed. Ondanks een lange slijtageslag werd er door beide partijen geen echte opening meer gevonden en eindigde de levendige wedstrijd in 0-1. Wij willen het vele publiek bedanken voor hun support. Hopelijk pakken de mannen onder begeleiding van veel publiek komende weken wel de eerste overwinning van het seizoen.

Eerstvolgende kans: ARC uit!


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

  Activiteit

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie