0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » ROHDA ’76 MO13/1 – Oudewater MO13/2

ROHDA ’76 MO13/1 – Oudewater MO13/2

Door Henk Francken | 31 oktober 2016 | Wedstrijdverslagen

Zoals bij alle andere verslagen staat, was het voor ons ook de eerste Competitiewedstrijd. Na een week vakantie en twee  weekenden geen wedstrijd stonden de meiden er helemaal klaar voor. Als je om 8:45 uur moet verzamelen dan is 8:30 uur lekker op tijd, maar 9:00 uur is te laat. Voor de warming-up was dan wel genoeg tijd want de wedstrijd ervoor liep iets uit. We waren er helemaal klaar voor. De wedstrijd mocht allang beginnen.

Wij hadden de aftrap. We gingen richting het doel van Oudewater. Helaas konden we niet meteen het verschil maken. Al snel bleek dat we aan Oudewater een goede tegenstander hadden. Het spel ging van doel tot doel, dus heen en weer. Toch was het Oudewater wat het eerste doelpunt maakte. 0-1. Oudewater kreeg even later ook een hoekschop. Carmen keerde tot 2 keer toe de bal. Dankzij een goede actie van Elise kwam de bal bij Imane. Ze schoot op doel………… maar helaas de bal werd door de keeper tegengehouden. Maar………. Toen kwam de bal bij Rolinde voor haar voeten en zij maakte de 1-1!!!!! Fiene viel helaas geblesseerd uit. Hierdoor moesten we de verdediging aanpassen. 1-1 was ook de ruststand.

De tweede helft begonnen we meteen goed. Malika veroverd de bal en maakte ook de 2-1. We staan voor!!! Deze helft was de helft van de hoekschoppen. Eerst kreeg Oudewater een hoekschop. Daarna was er een hoekschop voor ons. Maar er werd niet gescoord. Oudewater in de aanval…… de verdediging let even niet op en…….. 2-2. Niet veel later kreeg Oudewater weer een hoekschop. Deze werd goed uitgespeeld en het werd 2-3. De volgend hoekschop was ook voor Oudewater. De bal kwam voor het doel Anouk lette goed op waar de bal was. En zette haar voet tegen de bal………. O nee een eigen doelpunt! 2-4 Dit was de einduitslag. Jullie hebben goed jullie best gedaan. Oudewater had meer ervaring, maar had toch wel moeite om ons te verslaan. De volgende wedstrijd is voor ons een bekende: RVC.

Foto’s van deze wedstrijd


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

  Activiteit

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie