Home » ROHDA ’76 MO13/1 – RVC ’33 MO13/1

ROHDA ’76 MO13/1 – RVC ’33 MO13/1

Door Henk Francken | 10 oktober 2016 | Wedstrijdverslagen

Het was een late wedstrijd. Iedereen was dus goed uitgeslapen. 16:15 uur zou de wedstrijd beginnen. Het was de laatste wedstrijd op de velden van Rohda. In de kleedkamer spraken we af dat we dit keer vanaf het begin van de wedstrijd er tegenaan gingen en niet pas de tweede helft. 16:15 uur was het veld nog niet vrij. Dus maar even wachten. Daarna konden we het hoofdveld op met een heleboel ouders op de tribune.

RVC mocht aftrappen, maar al snel hadden we de bal en zette onze eerste aanval in. De bal kwam bij Imane en met een hele snelle sprint voor het doel en schopt de bal binnen één minuut achter de keepster! De 1-0 stond op het scorebord! (die stond echt aan) We bleven de aanval opzoeken. We kregen genoeg kansen voor het doel van de tegenstander. Een volgend doelpunt kon niet langer uit blijven. Rolinde maakte na een lange solo ons tweede doelpunt. 2-0! Ouiame was in de verdediging goed bezig. Ze liep de aanvallers goed in de weg en wist regelmatig de bal af te pakken. Sara heeft zich goed in gezet op het middenveld. Ook daar wist ze regelmatig de bal te veroveren. Met een tevreden gevoel naar de kleedkamer.

De tweede helft begon het spel goed. De verdediging sloot goed aan en de tegenstander stond regelmatig buitenspel. RVC ging dus meer aanvallen. Daardoor scoorden ze de 2-1. De verdediging was niet aan het opletten. Sana zag dat de keepster van RVC ver uit haar doel was. Ze probeerde de bal er van een grote afstand in het doel te krijgen, helaas ging de bal er niet in. Samia probeerde het ook nog met een mooi schot. Jammer, maar de oehs en da ààhs klonken van de tribune. Ook Carmen heeft nog een paar goed reddingen gemaakt. Volgens mij heeft het publiek (lees ouders) genoten van een mooie, spannende wedstrijd.