0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 J015/1 – ESTO J015/1

Rohda’76 J015/1 – ESTO J015/1

Door Menno Nauta | 9 oktober 2016 | Wedstrijdverslagen

1-2 verlies op de iets betere Esto

Dit was de laatste beker wedstrijd tegen vv Esto. We speelden op ons eigen hoofdveld tegen de jo15-1. We begonnen met de aftrap en dat ging gelijk goed, we hadden goed overspel en ondanks dat we allemaal zenuwen hadden ging het heel goed. Er was een doeltrap van Menno die ging over op de links back naar Martijn, Martijn gaf hem mooi over de middenlijn op Imad die na veel geknock met de verdediging van Esto steeds dichterbij de keeper kwam en maakte de 1-0. Toen kwam de eerste hoekschop voor Esto, Luc had de bal en schoot hem weer naar de hoekschop, Uit die hoekschop kwam helaas de 1-1. In de laatste 10 minuten van de eerste helft kwam Menno uit maar toen tikte Esto de bal langs de keeper heen en toen stond Luc daar als 2de keeper en pakte de bal met zijn handen en kwam er een strafschop voor Esto. Menno had veel druk op zich en dook wel naar de goede hoek, de speler die de penalty nam schoot de bal op de paal.

In de tweede helft waren we weer even goed. De verdediging van ons kreeg steeds meer te doen maar hielden goed stand.  In een duel werd Imad op zijn enkel getrapt en ging vlak voor tijd uit het veld met veel pijn. uitgeput gingen we allemaal verder. in de laatste 2 minuten viel de 1-2 voor Esto. Onze keeper werd omringt door de spelers van Esto en kon geen kant op. Toen de hoekschop werd genomen werd Menno getrapt en lag met pijn op de grond toen zeiden we met z’n allen we gaan met ons allemaal naar voren en het was alles of niets voor de laatste hoekschop in de laatste 2 minuten, Menno stond ook op de middenlijn en uit de hoekschop schoot iemand van Esto de bal weg uit het doel en iemand anders rende achter de bal aan en Menno stond ook dichtbij de bal en rende naar de bal toe met een sliding alleen de speler van Esto kapte de keeper uit en rende op het doel af maar miste van een verre afstand maar er kwam gelukkig geen doelpunt uit. En toen kwam het fluitsignaal en was het einde spel en als uitslag 1-2.

Geschreven door: Menno Nauta


Activiteiten

 • Feb 23

  Voorjaarsvakantie

 • Feb 24

  Voorjaarsvakantie

  Dilettant 1 - Rohda '76 1

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie