0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 JO15-2 – VEP JO15-3

Rohda’76 JO15-2 – VEP JO15-3

Door Pim Sterk | 10 oktober 2016 | Wedstrijdverslagen

Vandaag stond er een leuke wedstrijd op het programma. De nummer 6 tegen de nummer 7. Rohda als nummer 6 en VEP als nummer 7.  De aftrap was  erg vroeg. 8:45 werd de eerste aftrap van de wedstrijd genomen. We waren begonnen. We begonnen meteen sterk aan de wedstrijd. Kansen gecreëerd, goed duels gewonnen eigenlijk deden we alles goed. Maar die bal ging er maar niet in. Opvallend was dat aan het begin van de wedstrijd we een andere voorhoede hadden dan normaal. Remco van Veen stond voorin. Onze centraal verdediger die getransformeerd is naar linksmid. Staat nu voorin, dat belooft wat. Een van de eerste kansen was van VEP. Corner, de bal maar half weggewerkt en per ongelijk uit reactie op de hand van Xander Westmaas kwam…. PENALTY !       De bal op elf meter en PERFECT binnen geschoten onhoudbaar voor de keeper. Tegen de verhouding in stond het 0-1 . Daar moeten we wat aan gaan doen. Meteen vanaf de aftrap iedereen naar voren. Er moest gescoord worden. Een prachtige dieptebal op Remco. SCHITTEREND over de keeper heen geschoten met het linker been. VEP heeft nog geen minuut voor gestaan en het werd al 1-1. Na de goal was het al snel rust. Even bijkomen van die 35 minuten.

TWEEDE HELFT.

In de rust spraken we veel over doelpunten maken. Dus dat waren we ook van plan. Het duurde lang heel lang voor de 2-1. VEP had net zoals in de eerste helft weinig kansen. pas 10 minuten verder in de tweede helft werd er gescoord. Aaron Blok met een goede actie via de rechterkant. Kwam aan bij de 16 meter en legde hem voor het intikken voor Yorick Westmaas. EINDELIJK op voorsprong. En toen werd er gewisseld: Pim Sterk en Rafi Sadat werden er ingebracht. En het duurde ook niet lang totdat de 3-1 werd gemaakt.  Aaron die een geweldige wedstrijd speelde weer een goede actie en gaf hem aan Yorick hij had hem zelf ook kunnen maken maar hij gunde het aan Pim Sterk. Die er net in werd gebracht scoorde 3-1. En toen ging het snel, Yousif Blaauw tekende voor de 4-1. En toen was het 100% beslist. Niet veel tijd meer voor VEP die zelf ook inzakte. Toen nog een goede diepte bal op Pim die daardoor 1 op 1 op de keeper kwam te staan en het was 5-1 Pim die er twee maakten. Maar Pim was niet de enige die er twee maakten, in de laatste minuut scoorde Yorick nog een mooi doelpunt en bepaalde de eindstand, 6-1. Lekkere overwinning en douchen en weekend vieren.

Foto’s van deze wedstrijd


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie