Home » Rohda’76 klaart routineklus

Rohda’76 klaart routineklus

Door Ad van den Herik | 2 oktober 2016 | Nieuws

Met ‘buur’ Rijnstreek kende Rohda’76 geen enkele moeite. Voor de nog puntloze Nieuwerbruggers was op sportpark De Broekvelden slechts een figurantenrol weggelegd, 6-0.

Rohda’76 kende een droomstart. Na een kwartier noteerde het scorebord een tussenstand van 3-0. In die eerste vijftien minuten verschalkten Chris Nap, Marius Reijsbergen en Stan Sauer  de Rijnstreek-goalie. Daarna stokte de productie tijdelijk. Na ruim een uur spelen bracht Nap de doelpuntenmachine weer op gang. De aanvaller mocht vanaf elf meter de 4-0 tegen het garen jassen. Amper een minuut later zag de net ingevallen Steven Holthuijsen tot zijn eigen verbazing een voorzet bij de tweede paal binnenzeilen, 5-0. Met nog tien minuten op de klok maakte Nap met zijn derde van de middag het half dozijn rake uithalen vol, 6-0. Omdat ook medekoploper FC Oudewater zijn wedstrijd won, delen de twee ploegen de eerste plaats met 13 punten uit 5 wedstrijden. Drie ploegen volgen met één punt achterstand.

Komende zaterdag zal Rohda’76 ongetwijfeld meer weerstand ondervinden. Dan gaan de Bodegravers op bezoek bij middenmoter Aarlanderveen.

Foto-onderschrift: Chris Nap op weg naar de 4-0 vanaf de pingelstip.