0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda76 MO17/1 – Jodan Boys MO17/1

Rohda76 MO17/1 – Jodan Boys MO17/1

Door Kees van der Wilk | 9 oktober 2016 | Wedstrijdverslagen

Weer een fantastische zaterdag om te ballen. De laatste beker wedstrijd stond op het programma, en het was lekker thuis op veld 1.

Alle meiden hadden weer enorm veel zin om het veld op te gaan. De aftrap werd genomen en de toeschouwers waren ook gespannen. We werden gelijk onder druk gezet en we moesten flink aan de bak en daar hadden we moeite mee in het begin. Helaas viel de 1e tegen goal al snel, dus een stapje harder was nodig. Door een hele mooie combinatie en uiteindelijk een assist van Lisa op Jasmijn die de achterlijn op zocht en goed naar binnen trok en heel mooi de gelijkmaker scoorde 1 – 1. Maar de tegenstander bleef goed tikken en veel bewegen en daar hadden we moeite mee. Renske had het druk op doel en haalde een aantal ballen eruit. Helaas raakte Lisa in de 1e helft geblesseerd en kon niet meer verder. Jasmijn kreeg nog een goeie kans op open doel en nog een keer met een kopbal vanuit een corner, maar ze wilde er niet in. De 2e helft waren we iets feller in de duels, maar desondanks het goede werken van allemaal moesten we toch met 1- 6 verlies van het veld. Wel goed geknokt meiden en dit keer zonde een rood randje!

Arthur Holthuijsen


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie