0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda76 MO17/1 – Groeneweg MO17/1

Rohda76 MO17/1 – Groeneweg MO17/1

Door Artur Holthuijsen | 30 oktober 2016 | Wedstrijdverslagen

Met de eerste competitie als thuis wedstrijd op papier was het al een mooie dag.

We begonnen goed met een paar halve kansen, maar de tegenstander speelde het beter uit met goede combinatie’s . Bij ons lukte het niet om elkaar met de bal te vinden. en dat bleek helemaal toen de 1e tegengoal viel. Maar we bleven goed strijden en gaven het niet op. Maar hun links voor was snel en maakte de 2e goal. Na rust begonnen we erg goed, wij waren beter en de tegenstander kwam niet van hun eigen helft af. Fleur bleef ook knokken en veroverde de bal en gaf een assist op Kim en het stond 1-2. we kregen weer geloof en vertrouwen. Jasmijn haalde ook nog een keer uit van afstand, maar de lat zat in de weg. De tegenstander kwam toch weer bij ons doel en de 1-3 was gemaakt. We waren echt niet slechter, maar de bal in het team houden en goed elkaar in de voeten spelen dat lukte te weinig. Maar we bleven goed knokken en er was geen gemopper op elkaar, volgende keer beter.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie