Home » Rohda’76 niet in goede doen

Rohda’76 niet in goede doen

Door Ad van den Herik | 16 oktober 2016 | Wedstrijdverslagen

Door de 1-2 thuisnederlaag tegen Sportief verliest Rohda’76 voorlopig de aansluiting met koploper FC Oudewater. Door het verlies is de achterstand op de lijstaanvoerder opgelopen tot vijf punten.

Het wil even niet vlotten bij Rohda’76. Vorige week bleven de Bodegravers al op 2-2 steken bij Aarlanderveen en nu incasseerden zij zelfs het eerste verlies van het seizoen. De eerste helft sloten de twee streekploegen af met een brilstand. Tien minuten na rust namen de gasten brutaal de leiding, 0-1. Een achterstand die Mitchell van Waveren nog ongedaan wist te maken, 1-1. Op de 1-2 van de ploeg uit Woerdense Verlaat moesten de blauwhemden het antwoord schuldig blijven.

Aankomende zaterdag heeft Rohda’76 geen competitieverplichtingen, een week later speelt de ploeg aan de boorden van de Lek. Dan wacht de uitbeurt bij Bergambacht.

Foto-onderschrift: Jaap Veldhuijzen bezig aan een rush.