Home » WVC mo19 – Rohda’76 mo19

WVC mo19 – Rohda’76 mo19

Door Kees van der Wilk | 29 oktober 2016 | Wedstrijdverslagen

Op zaterdag 29 oktober werd de eerste competitie wedstrijd van het seizoen gespeeld in Roelofarendsveen.

Om 15:15 mocht Rohda aftrappen. De eerste helft was Rohda de sterkere ploeg. Helaas belande er een bal op de lat en werden de kansen net niet afgemaakt. De meiden gingen de rust in met 0-0.

De tweede helft bleef tot ongeveer een half uur voor het einde zonder doelpunten. Toen maakte WVC er 1-0 van. De koppen bleven niet hangen, en de meiden van Rohda gingen door.

Tot 10 minuten voor het eind stond het 1-0. Vervolgens floot de scheidsrechter voor een vrije trap. Monique maakte hier gebruik van en schoot de 1-1 binnen. Na de aftrap die volgde, kregen de meiden van Rohda al snel weer een vrije trap op een mooie afstand. Met het geluk aan haar zijde schoot Monique ook deze raak. De vreugde was af te lezen van alle meiden van Rohda. Rohda keerde de wedstrijd om en stond met 1-2 voor.

Dit was tevens de eindstand van de wedstrijd. De eerste drie punten zijn binnen!
Volgende week zaterdag hebben wij helaas geen wedstrijd vanwege een oneven aantal teams in de competitie. Die week daarop spelen wij thuis tegen Siveo om 15:00. Alle support is welkom!