0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zaterdag 1 oktober: De cijfers en foto’s

Zaterdag 1 oktober: De cijfers en foto’s

Door Kees van der Wilk | 4 oktober 2016 | Nieuws

Onder het genot van een heerlijk nazomers weer werden er 30 wedstrijden gespeeld. Jammer genoeg blijven we aan de negatieve kant van de cijfers. Er werden 11 wedstrijden gewonnen, we verloren 16 keer en er waren 3 gelijken spelen. We maakten 63 doelpunten en we kregen er 94 tegen. Dit waren de cijfers van vorige week die u van me gemist heeft.

Ook deze week bleven we aan de negatieve kant van de score, van de 28 wedstrijden werden er 10 gewonnen. 13 keer werd er verloren en er waren 5 gelijke spelen. We maakte 77 doelpunten en we kregen er 121 tegen

Rohda’76 1 dendert maar door, buurman Rijnstreek mocht zich gelukkig prijzen dat de score maar bij 6-0 bleef
Bij de jeugd was er een zeer knappe prestatie van de JO11-5M, nadat de meiden met 3-0 achter stonden werd er toch nog met 5-4 gewonnen van RVC JO11-3. Goed gedaan meiden !!

Deze week wil ik toch een paar dingen kwijt. Ik heb respect voor de dame die zelf voor het eerst bardienst kwam draaien en dat zij het uiteindelijk helaas in haar ééntje de bardienst heeft gedraaid. Jammer genoeg gebeurt dit regelmatig dat degene die bardienst moeten draaien verstek laten gaan.

Ondergetekende viel weer eens in om een wedstrijd te fluiten, omdat er een scheidsrechter niet was. Ook dit komt helaas regelmatig voor. Onze scheidsrechters coördinator die er veel tijd in steekt en denkt dat alles goed is geregeld breng je dan iedere keer in een lastige situatie om het weer rond te krijgen.

Ik weet heel goed dat we het over vrijwilligers hebben en dat we ze eigenlijk niks kunnen verwijten. Maar als je jezelf heb op gegeven als scheidsrechter, zorg dan dat je op tijd aanwezig ben. Dat scheelt een hoop stress  voor de organisatie.

Misschien ben ik wat te kritisch, maar ik maak me soms zorgen over de gang van zaken. We zijn een prachtige vereniging en dat moeten we zo houden en het liefst nog verbeteren, maar dat kan alleen als iedereen die zo nu en dan eens een taak moet uitvoeren dat dan ook doet.

Dit was het weer voor deze keer , tot volgende week,
Met vriendelijke groet,
Kees van der Wilk

Foto’s van deze zaterdag  Klik hier >>>


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie