0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zaterdag 15 oktober: De cijfers en foto’s

Zaterdag 15 oktober: De cijfers en foto’s

Door Kees van der Wilk | 16 oktober 2016 | Nieuws

Omdat er zaterdag 15 oktober maar zeven wedstrijden waren geef ik u de cijfers van deze week en vorige week. Helaas moeten we constateren dat we nog steeds aan de negatieve kant van de cijfers staan. Er werden 37 wedstrijden gespeeld waarvan er 13 van werden gewonnen, we verloren 21 keer en er waren 3 gelijke spelen. We maakten 87 doelpunten en we kregen er 142 doelpunten tegen.

De poules van het bekervoetbal voor de jeugd zit erop, na de herfstvakantie wordt er gestart met de competitie in een hernieuwde indeling en  hopelijk worden dan de resultaten beter.

Dat de resultaten tot nog toe aan de magere kant zijn blijkt ook uit het feit dat er maar vier teams zich geplaatst hebben voor de volgende ronde, namelijk Rohda’76 2 – Rohda’76 7 – Rohda’76 JO17/3 en Rohda’76 JO13/3M.
Rohda’76 2 speelt as zaterdag 0m 14.30 uur de bekerwedstrijd uit tegen FC Oudewater 3, en Rohda’76 7 speelt thuis om 11.00 uur tegen Olympia2. Voor Rohda’76 JO17/3 en Rohda’76 JO13/3M zijn de tegenstanders nog niet van bekend. We wensen deze vier teams veel succes toe in het verdere bekertoernooi.

Al eerder had ik u verteld over de Rohda momenten bij het eerste elftal, de onderhand beruchte minuten net na aanvang-net voor en na de rust en net voor tijd van een wedstrijd dat  Rohda’76 1 een doelpunt tegen krijg. Vorige week tegen Aarlanderveen kwam dat twee keer voor en in de wedstrijd tegen Sportief die met 2-1 werd verloren, met aan Rohda zijde een wonderschone treffer van Mitchell van Waveren. Viel het beslissende tegen doelpunt in de 89e minuut. Het blijft een raar verschijnsel dat dit onze verdediging met de minste tegengoals in de 4e klasse C iedere keer overkomt.

Rohda’76 2 is zijn leidende positie kwijt na het gelijke spel tegen ASW 1. De enige overwinning deze week kwam op naam van Rohda’76 7, met 5-3 werd er gewonnen van Sportief 3.

Helaas was er een 2-0 nederlaag van Rohda’76 JO17/1 tegen UVS JO17/2

Dit was het weer voor deze zaterdag , tot volgende week,
Met vriendelijke groet,
Kees van der Wilk

Foto’s van deze zaterdag  Klik hier >>>


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie